Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει – Παπανδρέου: Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Κίνημα Αλλαγής έκαναν οι δύο πρώτοι της κατάταξης, Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου.

Η δήλωση Ανδρουλάκη:

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που αναμετρηθήκαμε με πολιτικό πολιτισμό και με ενότητα, κάτι που είναι η παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

Η δήλωση Παπανδρέου:

«Αυτή την Κυριακή πετύχαμε το στόχο να κινητοποιήσουμε μαζικά μεγάλο αριθμό προοδευτικών πολιτών. Την άλλη Κυριακή οι πολίτες που σήμερα μας τίμησαν, με τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους, αποφασίζουν για την τύχη της παράταξης. Αποφασίζουν για το μέλλον. Αποφασίζουν για την πορεία του κινήματος μας. Αποφασίζουν για τις αξίες της και την προοδευτική της ταυτότητα. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής.»

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΙΝΑΛ: Νίκη Παπανδρέου στη Μεσσηνία και πρωτιά Ανδρουλάκη πανελλαδικά – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο «Dr Kontos»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ