Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ένας θάνατος από κορονοϊό – 5 νέες εισαγωγές και 62 ασθενείς στην κλινική covid

O έβδομος θάνατος από την αρχή του Δεκεμβρίου καταγράφηκε το προηγούμενο 24ωρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Αύξηση των νοσηλειών στην κλινική covid. Στο κόκκινο παραμένει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ένας ακόμα θάνατος από κορονοϊό καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς κατέληξε ένας 71χρονος ασθενής. Ο εν λόγω θάνατος είναι ο έβδομος από την αρχή του Δεκεμβρίου, καθώς τις πρώτες 6 μέρες του μήνα καθημερινά καταγράφεται τουλάχιστον ένας θάνατος στη Νοσηλευτική Μονάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί την 13η συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία σημειώνεται θάνατος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Διάβασε και αυτό: 67 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 116 θάνατοι και 4.943 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

Όσον αφορά στις νοσηλείες στην κλινική covid ο αριθμός τους αυξήθηκε, δεδομένου ότι τις τελευταίες 24 ώρες έγιναν 5 εισαγωγές, ενώ δόθηκε 1 εξιτήριο. Συνολικά στην κλινική covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας νοσηλεύονται 62 ασθενείς. Σημειώνεται ότι στις 3 Δεκεμβρίου είχε καταγραφεί ο μικρότερος αριθμός νοσηλειών (55 νοσηλείες) από την αρχή του Δεκεμβρίου, ενώ την 1η του μήνα ο μεγαλύτερος (64 νοσηλείες).

Τέλος, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας εξακολουθεί να είναι στο κόκκινο, καθώς νοσηλεύονται 6 διασωληνωμένοι ασθενείς, καλύπτοντας πλήρως τη δυναμικότητά της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ