Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ένας θάνατος από κορονοϊό – 5 νέες εισαγωγές και 62 ασθενείς στην κλινική covid

//

O έβδομος θάνατος από την αρχή του Δεκεμβρίου καταγράφηκε το προηγούμενο 24ωρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Αύξηση των νοσηλειών στην κλινική covid. Στο κόκκινο παραμένει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ένας ακόμα θάνατος από κορονοϊό καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς κατέληξε ένας 71χρονος ασθενής. Ο εν λόγω θάνατος είναι ο έβδομος από την αρχή του Δεκεμβρίου, καθώς τις πρώτες 6 μέρες του μήνα καθημερινά καταγράφεται τουλάχιστον ένας θάνατος στη Νοσηλευτική Μονάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί την 13η συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία σημειώνεται θάνατος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Διάβασε και αυτό: 67 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 116 θάνατοι και 4.943 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

Όσον αφορά στις νοσηλείες στην κλινική covid ο αριθμός τους αυξήθηκε, δεδομένου ότι τις τελευταίες 24 ώρες έγιναν 5 εισαγωγές, ενώ δόθηκε 1 εξιτήριο. Συνολικά στην κλινική covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας νοσηλεύονται 62 ασθενείς. Σημειώνεται ότι στις 3 Δεκεμβρίου είχε καταγραφεί ο μικρότερος αριθμός νοσηλειών (55 νοσηλείες) από την αρχή του Δεκεμβρίου, ενώ την 1η του μήνα ο μεγαλύτερος (64 νοσηλείες).

Τέλος, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας εξακολουθεί να είναι στο κόκκινο, καθώς νοσηλεύονται 6 διασωληνωμένοι ασθενείς, καλύπτοντας πλήρως τη δυναμικότητά της.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συλλήψεις και προσαγωγές στη διαδήλωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

67 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 116 θάνατοι και 4.943 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ