Κίνημα Αλλαγής: Ηχηρή αντίδραση Γερονικολού στην προαναγγελία εκκαθαρίσεων στη Μεσσηνία – Έξαλλος και ο Νίκος Ανδρουλάκης

//

Τη σφοδρή αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαου Γερονικολού, προκάλεσαν οι πληροφορίες που διακινούνται στο Νομό και μιλούν για εκκαθαρίσεις στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Στην καταγγελία ότι η πλευρά Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία προαναγγέλλει εκκαθαρίσεις στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Νομού προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός.

Ο κ. Γερονικολός, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφορούν, σύμφωνα με τις οποίες ο Νίκος Ανδρουλάκης, αν και εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, θα ξηλώσει όλο το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, πλην του Παναγιώτη Αλευρά ο οποίος τον στήριξε.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του σημειώνει ο κ. Γερονικολός:

«Η «πεθερά» του πρωτοπαλίκαρου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία και ο …βαστάζος της, προαναγγέλλουν εκκαθαρίσεις στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Νομού και βόλεμα των φίλων του υποψήφιου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής. 

Ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας δηλώνω ευθέως ότι η πολιτική αλητεία και ο πολιτικός εκβιασμός που επιχειρείται δεν θα μείνουν αναπάντητα. 

Δηλώνω ευθέως, σε όσους τολμούν να σκεφτούν, ότι μπορούν να εκβιάσουν όσους έχουμε στηρίξει με το αίμα μας το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ότι θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους. 

Οι χιλιάδες προοδευτικοί ψηφοφόροι που έβγαλαν πρώτο τον Γιώργο Παπανδρέου στη Μεσσηνία, να είναι όλοι βέβαιοι γι’ αυτό, θα τους δώσουν ηχηρή απάντηση.

Όσοι θεωρούν ότι θα μετατρέψουν το Κίνημα και τη παράταξη σε «ΈΝΩΣΗ» φίλων και συγγενών είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Η έκρηξη του κ. Γερονικολού αποτελεί έκπληξη, καθώς σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υπήρξε ενωτικός, έχει παρευρεθεί σε όλες τις συγκεντρώσεις των υποψήφιων προέδρων του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία και σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι εκείνο που προέχει είναι η ενότητα του χώρου. Μάλιστα, ενδεικτικό της στάσης του κ. Γερονικολού είναι ότι πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών κάλεσε τον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης σε συμμετοχή χρησιμοποιώντας τα συνθήματα όλων των υποψήφιων αρχηγών:

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα το βράδυ ο κ. Γερονικολός σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Best μαζί με τον Γιώργο Κατσούλη, εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία, σε μια κουβέντα η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα.

Η ενωτική στάση του κ. Γερονικολού απέσπασε θετικά σχόλια, καθώς είναι γνωστό ότι η οικογένειά του και ο ίδιος συνδέονται με μακροχρόνιους δεσμούς με την οικογένεια Παπανδρέου, δεδομένου ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Γερονικολός, πατέρας του Μεσσήνιου πολιτικού, διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για όσα συμβαίνουν στη Μεσσηνία έχει ενημερωθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress, εμφανίστηκε έξαλλος με τέτοιου τύπου μεθοδεύσεις, καθώς θεωρεί απαράδεκτο, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ενότητα του Κινήματος Αλλαγής, να διαρρέονται και να χρεώνονται στον ίδιο πληροφορίες που στοχοποιούν στελέχη του κόμματος, που έμπρακτα έχουν στηρίξει τη δημοκρατική παράταξη στη Μεσσηνία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κηδεύτηκε ο Γέλοβατς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απεβίωσε ο «πατέρας» του σχολικού τετραδίου στην Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το