«Μακελειό» στην Πελοπόννησο: Προκλητική δήλωση υποστηρικτή του Ανδρουλάκη – «Πληρωμένη» απάντηση στελεχών του ΚΙΝΑΛ

//

«Πόλεμος» ξέσπασε στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα υποστηρικτή του Νίκου Ανδρουλάκη. Σκληρή απάντηση από ιστορικά στελέχη του Κινήματος και του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο.

Αναταράξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής προκαλεί προκλητική ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου, Γιάννη Μπουντρούκα, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Μπουντρούκας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το Κίνημα Αλλαγής στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά το Κίνημα στη συνέχεια τον αποκήρυξε, καθώς έγινε έμμισθος συνεργάτης του περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Νίκα, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα λίγες ώρες μετά τη νίκη Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών:

Η ανάρτηση του συνεργάτη του κ. Νίκα και υποστηρικτή του Νίκου Ανδρουλάκη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο Κίνημα Αλλαγής στην Πελοπόννησο.

Μάλιστα, ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής δεν δίστασαν να δώσουν σκληρή απάντηση στον κ. Μπουντρούκα.

Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος, ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στη Λακωνία απάντησε τα εξής στον κ. Μπουντρούκα:

Ακόμα πιο σκληρή απάντηση στον κ. Μπουντρούκα έδωσε ένα ακόμα ιστορικό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, ο Τάσος Αποστολόπουλος:

Σκληρότατη απάντηση στον κ. Μπουντρούκα έδωσαν και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που ανήκουν στην παράταξη του κ. Τατούλη. Στην ανακοίνωσή τους σημειώνεται:

Μέσα από την προσωπική του σελίδα (Fαceboοk) ο κ.Μπουντρούκας αποφάσισε να ασχοληθεί με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ που δεν τον ακολούθησαν στην κατηφόρα που οδήγησε το συνδυασμό του στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 και συνέχισαν με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τη συμμετοχή τους στον ανεξάρτητο Αυτοδιοικητικό συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου».

Χωρίς ίχνος ντροπής τολμά να αναφέρεται σε ιστορικά μέλη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ που επί σειρά ετών έχουν δώσει μάχη πρώτης γραμμής στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Ο κ.Μπουντρούκας χωρίς να σεβαστεί τους συμμετέχοντες στο συνδυασμό του που τον τίμησαν με την παρουσία τους, με δεδομένο ότι η αποτυχία του ήταν σίγουρη λόγω του ανύπαρκτου πολιτικού προφίλ που διέθετε ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή μετά τις εκλογές είναι ο έμμισθος και «καλομαθημένος» σύμβουλος του κ.Νίκα.

Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας κ.Νίκας επιλέγει τον κ.Μπουντρούκα για όλες τις «δύσκολες» αποστολές. Η αποκάλυψη ήρθε όταν από το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης των μεγάλων παρατάξεων, επέλεξε τον «μικρό» Μπουντρούκα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου «Μοριάς Α.Ε. – ΑΟΤΑ».

Η απόλυτη εμπιστοσύνη του κ.Νίκα στον Μπουντρούκα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα του χαρακτήρα του ως Αυτοδιοικητικού παράγοντα. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που τον χαρακτηρίζουν ως «πουλημένο» το σύνολο σχεδόν των ψηφοφόρων του αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Για όσους τον γνωρίζουν η προδοσία και το «πούλημα» ήταν προβλέψιμο. Είναι φανερό πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η έμμισθη θέση του. Είναι επίσης ξεκάθαρος ο λόγος που ο κ.Μπουντρούκας ενοχλείται από τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» που ενεργοποιούνται στη νέα προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για μια νέα εποχή της Κεντροαριστερής παράταξης.

Είναι βέβαιο πως όταν μετράει το πολιτικό του μπόι απέναντι τους, αποκαλύπτεται ότι πολιτικά είναι νάνος!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα …σαλιγκάρια του ΠΑΣΟΚ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δίκη για δολοφονία Ζακ: «Είδα μία μανία ένα ασυγκράτητο μίσος», κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση για τις υποκλοπές και στη Μεσσηνία: Για πρωθυπουργό που καλύπτει το παρακράτος κάνει λόγο ο Μ. Γερονικολός – Ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει το πλέγμα των παρακολουθήσεων δηλώνει ο Αλ. Χαρίτσης

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί και στην πολιτική σκηνή της Μεσσηνίας το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς την Παρασκευή