Μεσσηνία: Ανδρουλάκη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία – Εναντίον Παπανδρέου και οι δυνάμεις Βενιζέλου – Λοβέρδου

//

Συστράτευση των φίλων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι προσήλθαν στις κάλπες της πρώτης Κυριακής για την εκλογή προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και των στελεχών που ανήκουν στο μπλοκ Βενιζέλου και Λοβέρδου, προκαλεί η μάχη της δεύτερης Κυριακής ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον Γιώργο Παπανδρέου.

Όσον αφορά στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους της πρώτη Κυριακή στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο, εμφανίζονται έτοιμοι να προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να στηρίξουν τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς αυτή είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο στις κάλπες της Μεσσηνίας προσήλθαν αιρετοί που έχουν εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία ακόμα και συγγενείς στελεχών του τοπικού κομματικού μηχανισμού. Τον συντονισμό των δεξιών δυνάμεων στη Μεσσηνία υπέρ Ανδρουλάκη τον έχουν αναλάβει συγκεκριμένα βουλευτικά γραφεία του Νομού, τα οποία είναι σε άμεση επικοινωνία με την πλευρά του ευρωβουλευτή.

Η ίδια εγρήγορση επικρατεί και σε όσους στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο την πρώτη Κυριακή. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι άνθρωποι που προέρχονται από την πλευρά Βενιζέλου και ήδη προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους του Κινήματος να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Πλέον, τις τελευταίες ώρες στο Νομό έχουν δημιουργηθεί δύο ξεκάθαρα μπλοκ: Από τη μια πλευρά βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας και από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εκφράζει ξεκάθαρα τις παραδοσιακές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και τους προοδευτικούς πολίτες που θέλουν αυτόνομη πορεία και δεν επιθυμούν εκ νέου σύμπραξη με τη Νέα Δημοκρατία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λοβέρδος: Στηρίζω Ανδρουλάκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανασκαφή στην Υπαπαντή: Έπεσαν οι υπογραφές για τα αρχαία της Καλαμάτας – Χρηματοδότηση και για την αρχαία Θουρία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το