Δήμαρχος Καλαμάτας σε ξένους εκπαιδευτικούς: Η Καλαμάτα δεν φοβάται το καινούργιο

/

«Η Καλαμάτα δεν φοβάται το καινούργιο, αντίθετα ο Δήμος, ακολουθώντας εξωστρεφή και ανοιχτή πολιτική, προσπαθεί να έρχεται σε επαφή  με πόλεις του εξωτερικού ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντες», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος στους καθηγητές του προγράμματος Erasmus που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διετές και συμμετέχει σε αυτό το 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας. Κεντρικό του θέμα είναι «Τροφή για σκέψη», δηλαδή η διατροφή και η σχέση της με την τέχνη, τον πολιτισμό, το περιβάλλον κ.λπ.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αρχή του προγράμματος και γίνεται η πρώτη συνάντηση των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετέχουν σε αυτό», εξήγησαν οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου, κα. Πέρσα Κοτσονούρη και κ. Νίκος Λάγιος.

Στην επίσκεψη στο Δημαρχείο συμμετείχαν συνολικά οκτώ καθηγητές, δύο από κάθε σχολείο συμμετοχής (Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία και Τουρκία).

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Καλαμάτα την ερχόμενη Τετάρτη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ω καιροί, ω ήθη: Καταγγελίες αγροτών και υπαλλήλων για μετατροπή της Ένωσης Μεσσηνίας σε προεκλογικό κέντρο του Ανδρουλάκη!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ