Σερβίρουν «μπαγιάτικες» ερωτήσεις του Ανδρουλάκη ως «φρέσκιες» για να κερδίσουν τις ψήφους των αγροτών!

/

Το πως εννοεί την ανανέωση δείχνει η προσπάθεια της πλευράς Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία να εμφανίσει τον ευρωβουλευτή ως …προστάτη των σταφιδοπαραγωγών διακινώντας, λίγες ώρες πριν την κάλπη της δεύτερης Κυριακής, ερώτησή του για τη σταφίδα, που έχει κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από ένα μήνα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία είχε την ιδέα να διακινήσει και να προωθήσει ερώτηση του κ. Ανδρουλάκη για τη σταφίδα την Παρασκευή, 48 ώρες δηλαδή πριν από τις κάλπες της δεύτερης Κυριακής στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ η ερώτηση έχει κατατεθεί στις 14/11/2021).

Η ταυτότητα της ερώτησης Ανδρουλάκη όπου φαίνεται ότι έχει κατατεθεί στις 14 Νοεμβρίου του 2021, όπως προκύπτει από τη σελίδα του βουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η πλευρά Ανδρουλάκη, όπως θα έκανε κάθε γνήσιο τέκνο του παλαιοκομματισμού, προωθεί το κείμενο της σχετικής ερώτησης, στο οποίο δεν υπάρχει η ημερομηνία κατάθεσής της, προκειμένου εντέχνως να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Το σώμα της ερώτησης που διακινεί τις τελευταίες ώρες στη Μεσσηνία η πλευρά Ανδρουλάκη όπου απουσιάζει η ημερομηνία κατάθεσης

Ο λόγος που η πλευρά Ανδρουλάκη επιχειρεί να πλασάρει επικοινωνιακά μια «μπαγιάτικη» ερώτηση ως «φρέσκια» είναι σαφές ότι σχετίζεται με τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς γιατί σήμερα, 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι άνθρωποί του «σερβίρουν» τη συγκεκριμένη ερώτηση, και γιατί αυτό δεν έγινε τις ημέρες που κατατέθηκε, πριν από έναν μήνα.

Η πιο πάνω τακτική δείχνει ότι η πλευρά Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία όχι μόνο δεν εκπροσωπεί την ανανέωση, όπως ευαγγελίζεται, αλλά είναι εκφραστής των χειρότερων παλαιοκομματικών τακτικών, καθώς δεν διστάζει, προκειμένου να αποκομίσει οφέλη, να χρησιμοποιήσει ακόμα και κρίσιμα ζητήματα που καίνε αγρότες του Νομού.

Διάβασε και αυτό: Ω καιροί, ω ήθη: Καταγγελίες αγροτών και υπαλλήλων για μετατροπή της Ένωσης Μεσσηνίας σε προεκλογικό κέντρο του Ανδρουλάκη!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: 4 νεκροί από κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες – Έχασε τη μάχη ένας 53χρονος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας Καλαματιανός έγραψε ιστορία και στην Ευρώπη: Νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague ο Αβδάλας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το