Παίζουν τα ρέστα τους διαπλοκή και media στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής: Σκληρή γραμμή εναντίον Παπανδρέου – «Χάδια» σε Ανδρουλάκη

//

Ενορχηστρωμένη και χωρίς προηγούμενο προσπάθεια να μετατραπεί το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ σε δεκανίκι των συστημάτων εξουσίας και της Νέας Δημοκρατίας. Τον Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει ανοιχτά όλη η διαπλοκή. Συντονισμένα πυρά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Tα αντανακλαστικά του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου της χώρας προκαλεί η συντονισμένη επίθεση που δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου, από τη συντριπτική πλειοψηφία των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς είναι πλέον εξόφθαλμο ότι οι μηχανισμοί προπαγάνδας επιχειρούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών της δεύτερης Κυριακής στο Κίνημα Αλλαγής.

Την ίδια στιγμή τα συστήματα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης επιφυλάσσουν εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση στον έτερο διεκδικητή της αρχηγίας του Κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς όχι μόνο δεν του ασκούν κριτική, όχι μόνο αντιμετωπίζουν φιλικά την υποψηφιότητά του, αλλά του έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους με τρυφερότητα!

Είναι αξιοσημείωτο ότι στην ενορχηστρωμένη προπαγάνδα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη πρωταγωνιστούν τα media που στηρίζουν την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία, τα κανάλια, οι εφημερίδες και τα sites που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας των κρατικών διαφημίσεων.

Η απροκάλυπτα συντονισμένη επίθεση των συστημικών ΜΜΕ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, αποδεικνύει ότι τα συστήματα εξουσίας στη χώρα μας επιθυμούν διακαώς να κερδίσει τις εκλογές στο Κίνημα ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς υπολογίζουν ότι, με αυτόν αρχηγό, το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ θα μετατραπεί, όπως επί των ημερών του Βαγγέλη Βενιζέλου, σε δεκανίκι της δεξιάς.

Πλέον, το ζητούμενο και το ερώτημα είναι αν ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος της χώρας, οι χιλιάδες κεντροαριστεροί πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή θα δώσουν ηχηρή απάντηση ή αν τελικά υπερισχύσει η διαπλοκή και παραδώσει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ χάρισμα στα συμφέρονται και τελικά το μετατρέψει οριστικά σε μια ιστορική ανάμνηση.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η γνωστή Νάντια Γιαννακοπούλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το