Βανδαλισμός Πολυχώρου της ΚΝΕ στην Καλαμάτα – Σκληρή ανακοίνωση του ΚΚΕ

/

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ Μεσσηνίας, με αφορμή τον βανδαλισμό του Πολυχώρου «Μικρόβιο – Γιώργος Βουβαλέας» από αγνώστους στην Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωση σημειώνει το ΚΚΕ Μεσσηνίας:

«Τις τελευταίες μέρες ομάδα φασιστοειδών επιδίδεται σε καταστροφή υλικών του ΚΚΕ που ενημερώνουν για την εκδήλωση με τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκέμβρη.

Αποκορύφωμα αυτών είναι ο βανδαλισμός του Πολυχώρου της ΚΝΕ ” Μικρόβιο –  Γιώργος Βουβαλέας”, βρωμίζοντας το με φασιστικά σύμβολα, ανορθόγραφα φασιστογράμματα. Έφτασαν στο σημείο να “ζωγραφίσουν” αλλοιωμένα χριστιανικά σύμβολα! Επειδή δρουν μέσα στα σκοτάδια νομίζουν ότι δεν είναι γνωστοί. Είναι τόσο ηλίθιοι!

Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, το πλατύ πολιτικό άνοιγμα, η πλατιά πολιτική συζήτηση με τον λαό της πόλης μπροστά στην εκδήλωση της 15 Δεκεμβρίου.

Αποδεικνύουν στην πράξη και για άλλη μια φορά ότι είναι τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου και του συστήματος.

Σε συνθήκες κατάρρευσης του εμπορευματοποιημένου συστήματος υγείας που βιώνει καθημερινά ο λαός, με τους 100αδες καθημερινά νεκρούς, τις τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, την απουσία των αναγκαίων μέτρων προστασίας του λαού. Σε συνθήκες που η λαϊκή οικογένεια στενάζει από την ακρίβεια, τη φοροληστεία και τη φτώχεια. Σε συνθήκες που η νέα γενιά βιώνει την αντεργατική πολιτική με την απλήρωτη δουλειά, τη ζωή λάστιχο, την ανασφάλιστη εργασία, την περιπλάνηση μεταξύ 12ωρων και ανεργίας.

Σε αυτές τις συνθήκες, οι φασίστες ενοχλούνται από το ΚΚΕ που καλεί τον λαό να σηκώσει το κεφάλι ενάντια στους ενόχους, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που θεώρει την ζωή του λαού και τα δικαιώματά του κόστος.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε κάθε νέο και νέα, σε κάθε λαϊκό σπίτι που προβληματίζεται από τα σημερινά αδιέξοδα της αντιλαϊκής πολιτικής, από την συρρίκνωση των δικαιωμάτων στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή να συμμετέχει στην εκδήλωση.

Να έρθει να ακούσει από το ίδιο το ΚΚΕ τις πολιτικές του θέσεις, εκτιμήσεις και προτάσεις. Παρά τις ενστάσεις, επιφυλάξεις ακόμα και διαφωνίες που μπορεί να έχει, τον προσκαλούμε να συζητήσουμε για το κάλεσμα συμπόρευσης που απευθύνει το ΚΚΕ και θα παρουσιαστεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Να ανοίξουμε μαζί τον δρόμο της πάλης, της ελπίδας και της ανατροπής. Γιατί τελικά μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!

Όλοι την Τετάρτη στις 15 Δεκέμβρη, στην εκδήλωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

Στις 7:30 το από απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο της “Τέντας“».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Sms της Πολιτικής Προστασίας: Προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα και στη Μεσσηνία – H πρόβλεψη του καιρού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: 22 συλλήψεις και κατάσχεση ποσοτήτων ναρκωτικών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΚΕ