Απίστευτο θράσος και επίδειξη κυνισμού από τον Νίκα: Αντί να απολογείται για το δρόμο «καρμανιόλα» του ΟΑΕΔ προκαλεί!

/

Κάθε επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται ότι έχει χάσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος δεν διστάζει, με τη γνωστή κυνικότητα που τον διακρίνει, να επιχειρεί να κερδίσει πολιτικά οφέλη ακόμα επί ζητημάτων, για τα οποία θα έπρεπε να απολογηθεί.

Κορυφαίο παράδειγμα αποτελεί ο δρόμος «καρμανιόλα» του ΟΑΕΔ , όπου πρόσφατα μια νέα κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα.

Αντί λοιπόν ο κ. Νίκας να ζητήσει, τουλάχιστον, συγνώμη για το γεγονός ότι ενώ ήταν 13 χρόνια δήμαρχος Καλαμάτας δεν έπραξε το παραμικρό, προκειμένου να αρθεί η επινυδυτότητα του συγκεκριμένου σημείου, γιατί, ενώ είναι 2 και πλέον χρόνια περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δεν έχει πράξει τα δέοντα, δηλώνει τώρα ότι η Περιφέρεια θα υλοποιήσει τη μελέτη που σχετίζεται με την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών.

Αντί, λοιπόν να απολογηθεί ο κ. Νίκας για τις πολιτικές που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας:

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υλοποιήσει την μελέτη του Δήμου Καλαμάτας για την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών στην διάβαση – “καρμανιόλα” του ΟΑΕΔ, στον δρόμο Καλαμάτα – Ασπρόχωμα.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ενημερώνοντας ειδικότερα ότι την ερχόμενη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας θα συζητήσει την ένταξη του εν λόγω έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εφ’ όσον αυτή εγκριθεί, μέσα σε 5 ημέρες -και πάντως πριν τα Χριστούγεννα- θα γίνει και η ανάθεση.

Η μελέτη προβλέπει εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών, πεζοδρόμια εκατέρωθεν και νησίδα στο οδόστρωμα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έκτακτα μέτρα ενίσχυσης των δήμων και ενεργή εμπλοκή τους στην καμπάνια για τον εμβολιασμό ζήτησε ο Τσίπρας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ανάσα» στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Καμία νέα εισαγωγή στην κλινική covid – Κερδίζει τη μάχη 46χρονος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,