Σάλος στον ιατρικό κόσμο του Νομού: Ενημέρωση από τις αρχές για την εμπλοκή γιατρών σε εικονικούς εμβολιασμούς ζήτησε ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας

//

Σοκ και στον ιατρικό κόσμο της Μεσσηνίας έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που θέλουν γιατρούς από το Νομό να εμπλέκονται σε υπόθεση εικονικών εμβολιασμών, ψευδών βεβαιώσεων νόσησης και rapid test. Ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές ζήτησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Δημήτρης Τζωρτζίνης.

Ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα που έχει προκύψει στη Μεσσηνία και αφορά τη συμμετοχή γιατρών στο κύκλωμα των παράνομων συνταγογραφήσεων, το οποίο, τουλάχιστον στο σκέλος που αφορά τη Μεσσηνία, φαίνεται ότι σχετίζεται και με εικονικούς εμβολιασμούς, ψευδείς βεβαιώσεις νόσησης και rapid τεστ, ζήτησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Δημήτρης Τζωρτζίνης.

Η εμπλοκή επαγγελματιών της υγείας από τη Μεσσηνία σε αδικήματα που σχετίζονται με τον κορονοϊό αποκαλύφθηκε από τον αστυνομικό ρεπόρτερ της ΕΡΤ3, Κώστας Καντούρη, ο οποίος γνωστοποίησε, μιλώντας την Τρίτη στην ΕΡΑ Καλαμάτας, ότι υπάρχει ξεχωριστό «κομμάτι» της δικογραφίας για τις παράνομες συνταγογραφήσεις, που αφορά τη Μεσσηνία και έχει να κάνει με εικονικούς εμβολιασμούς, ψευδή πιστοποιητικά νόσησης καθώς και ψευδή «rapid test».

Όπως είναι φυσικό οι συγκεκριμένες πληροφορίες προκάλεσαν αίσθηση και το εύλογο ενδιαφέρον του Ιατρικού Συλλόγου της Μεσσηνίας. Μιλώντας στο messiniapress.gr o πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Τζωρτζίνης, τόνισε ότι έχει ήδη απευθυνθεί στις αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση, καθώς αφορά άμεσα τον ιατρικό κόσμο του Νομού. Επιπλέον, ο κ. Τζωρτζίνης τόνισε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας παρακολουθεί στενά το θέμα, καθώς είναι ιδιαίτερα σοβαρό και υπογράμμισε ότι όταν παρασχεθούν τα απαραίτητα στοιχεία το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αν και εφόσον οι εμπλεκόμενοι γιατροί είναι μέλη του, θα πράξει όσα προβλέπονται.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θάνατος 54χρονης στον Ευαγγελισμό: Εισαγγελική κλήση σε αρνητή δικηγόρο και στον σύζυγό της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναβλήθηκε o αγώνας Απόλλων-Παναθηναϊκός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο