Περιφέρεια Πελοποννήσου: Θέμα λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων βάζει και πάλι ο Νίκας

//

Στο ζήτημα της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

«Θαύμα» στη Μεσσηνία

Ο κ. Νίκας σημείωσε ότι αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει κάνει «θαύματα», καθώς υπογράμμισε ότι η εξάωρη παύση λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, η οποία έχει επιβληθεί στη Μεσσηνία, «έχει δώσει ανάσα στην περιοχή» και «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Επέκταση του μέτρου σε ολόκληρη την Πελοπόννησο

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο κ. Νίκας ανέφερε ότι σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας υπάρχουν προβλήματα και ως παράδειγμα έφερε την Αργολίδα και τη Λακωνία. Μάλιστα, κάλεσε τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες των συγκεκριμένων περιοχών να καλέσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου αν είναι αναγκαίο να επιβληθεί το μέτρο της εξαωρης παύσης λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων και στις συγκεκριμένες περιοχές.

Επιμένει στις καταγγελίες για τη δημόσια υγεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκας επέμεινε στην άποψη ότι τα πυρηνελαιουργεία έχουν επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, καθώς έκανε λόγο για «εκθέσεις πνευμονολόγων», ενώ προσέθεσε ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει επιβαρύνει την κατάσταση!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ: Ο μητροκτόνος των Γρεβενών είχε βιάσει τη μητέρα του πριν την πνίξει [video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγωδία στην Αυστραλία: 5 παιδιά νεκρά σε δυστύχημα σε σχολική γιορτή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ