Καλαμάτα: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τις Σχολές της «Φάρις» – Αναλυτικά το πρόγραμμα

/

Γιορτινές δράσεις έχουν ετοιμάσει και θα παρουσιάσουν οι Καλλιτεχνικές Σχολές της Κ.Ε. Φάρις.

Η αρχή γίνεται από το Εικαστικό Εργαστήρι, το οποίο συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας, με έκθεση εικαστικών έργων με γενικό τίτλο: «ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ». Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής,  κεραμικής, χαρακτικής,  σχεδίου, αγιογραφίας και εικαστικές εγκαταστάσεις των σπουδαστών του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.  

Ακολούθως, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, επίσης στο Μέγαρο Χορού, τη σκυτάλη παίρνει η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας που θα παρουσιάσει την Χριστουγεννιάτικη παράστασή της.

Τέλος, το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας θα παρουσιάσει δυο συν μία συναυλίες για τους φίλους της μουσικής.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο επί της οδού Αριστομένους πέντε βιολοντσέλα θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας: Filmhouse, θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον βωβό κινηματογράφο και συγκεκριμένα στον πολυτάλαντο κωμικό Buster Keaton.

Τέλος, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00, επίσης στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το Δημοτικό Ωδείο παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Μια χριστουγεννιάτικη νύχτα» με τους μαθητές του Ωδείου.

Για τις εκδηλώσεις μίλησαν σήμερα, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος καθώς επίσης, ο Πρόεδρος και οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές της Κ.Ε. Φάρις, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από ΕΛΤΑ Courier

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρηματοδότηση του Δήμου Καλαμάτας για τη συνέχιση των αρχαιολογικών ερευνών στην Αρχαία Θουρία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ