«Άνοιγμα» του Παναγιώτη Νίκα στο Κίνημα Αλλαγής: Μπορούμε να συνεργαστούμε, λέει ο περιφερειάρχης!

Σε μια δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Best».

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτημα του δημοσιογράφου, Θέμη Κανελλόπουλου, για τον επερχόμενο ανασχηματισμό των αντιπεριφερειαρχών, ενώ απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του σε σχέση με τα στελέχη της παράταξής του, μίλησε ξεκάθαρα για τη συνεργασία του με τον επικεφαλής της παράταξης που είχε τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Γιάννη Μπουντρούκα.

Ο κ. Νίκας ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία του με τον κ. Μπουντρούκα θα συνεχιστεί και υπογράμμισε μάλιστα ότι θα αναβαθμιστεί. «Έχει μέλλον αυτή η συνεργασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας, προσθέτοντας με ότι ο κ. Μπουντρούκας ανήκει σε έναν χώρο με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί!

Με τις αναφορές στον κ. Μπουντρούκα και στο Κίνημα Αλλαγής ο κ. Νίκας έθεσε ευθέως ζήτημα συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, γεγονός που αναμένεται να συζητηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουντρούκας, για τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στην Πελοπόννησο, αποτελεί «κόκκινο πανί», καθώς η συνεργασία του με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια θεωρήθηκε και θεωρείται πολιτική πράξη που στερεί την πολιτική αυτονομία της παράταξής που στήριξε το Κίνημα στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ