Παναγιώτης Καρβέλας: Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας

22 Δεκεμβρίου 2021

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Καρβέλας σημείωσε: «Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει, με όλες της τις δυνάμεις, έμπρακτα το εκπαιδευτικό έργο όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και να βελτιώνει τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας»

Χριστούγεννα με δώρα και εκπλήξεις στα Καφεκοπτεία Σπίνος! 

Ο κ. Καρβέλας σε μια συμβολική κίνηση μοίρασε στους μαθητές της σχολικής μονάδας Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους σταφιδοπαραγωγούς της περιοχής.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση Νίκα με τον υπουργό Περιβάλλοντος: Στο επίκεντρο το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Ο Ηλίας Κανάκης καταγγέλλει έλλειμμα και ζητά παρέμβαση του Εισαγγελέα – Απόφαση Καρβέλα για «ειδικό έλεγχο των εσόδων του δήμου»

Σοβαρά ερωτήματα εγείρουν όσα έχουν ακολουθήσει την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Ηλία Κανάκη από την παράταξη του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα.

Καρβέλας για το δημοτικό σχολείο Χανδρινού: «Ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά που για μια ακόμα φορά συμβάλει θετικά στην ολοκλήρωση των αιτημάτων του Δήμου μας»

Τη σύμβαση του έργου που αφορά παρεμβάσεις στο δημοτικό σχολείο Χανδρινού, προϋπολογισμού 367.000 ευρώ, υπέγραψε την Τετάρτη (15/11) ο Διευθύνων Σύμβουλος των

Δείτε επίσης