Σκληρή απάντηση Χρυσομάλλη στους αγροτοπατέρες της Μεσσηνίας που εκθέτουν τη Νέα Δημοκρατία

22 Δεκεμβρίου 2021

Απάντηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας στους κατ’ επάγγελμα …προστάτες των αγροτών της Μεσσηνίας. Μιλάει για «εμμονές» και για «λαϊκισμό» με φόντο το ζήτημα της σταφίδας και διασώζει την αξιοπιστία της ΝΔ στον Νομό.

Στους αγροτοπατέρες της Μεσσηνίας, πολλοί εκ των οποίων προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, απαντά με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Χρυσομάλλης διασώζει την αξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, καθώς είναι ο μόνος βουλευτής που δεν συντάχθηκε με τις εξωφρενικές απαιτήσεις συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων, είναι ο μόνος που δεν συντάχθηκε με τις ανοησίες περί απόσυρσης τους προϊόντος, είναι ο μόνος που έγκαιρα μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών και όχι των μεσαζόντων και ο μοναδικός που δεν επέδειξε στις τηλεοπτικές κάμερες το ενδιαφέρον του για την επίλυση του ζητήματος.

Χριστούγεννα με δώρα και εκπλήξεις στα Καφεκοπτεία Σπίνος! 

Αντιθέτως, άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές της Μεσσηνίας, σε συνεργασία με πολιτικούς – οπαδούς της δραχμής και συνεταιριστές, που απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς σε χρεοκοπημένες ενώσεις, ζητούσαν επίμονα να δοθούν χρήματα των πολιτών για να αγοραστεί το προϊόν που έμεινε στις αποθήκες συγκεκριμένης επιχείρησης, ζητούσαν να γίνει απόσυρση τους προϊόντος, αγνοώντας τον κίνδυνο επιβολής προστίμου από την ΕΕ, μιλούσαν για απόθεμα 8.000 τόνων που ξαφνικά μειώθηκε κατά 50% και ασκούσαν σφοδρή κριτική στις επιλογές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι συγκεκριμένοι κύριοι, συνηθισμένοι στις κυβιστήσεις, τώρα που το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει λύση στο ζήτημα της σταφίδας χωρίς να υιοθετεί καμία από τις θέσεις τους, χωρίς να προχωρά σε απόσυρση με δημόσιο χρήμα, αλλά σε απορρόφηση του προϊόντος με ιδιωτικά κεφάλαια, εμφανίζονται και παριστάνουν τους δικαιωμένους, εξακολουθώντας να κοροϊδεύουν τον αγροτικό κόσμο και να εκθέτουν τη Νέα Δημοκρατία.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η επιστήμη της ιατρικής και η δύναμη της πίστης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Δείτε επίσης