Δήμος Καλαμάτας: Πληρωμές πάνω από 4.000.000 ευρώ στην τοπική αγορά – Τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2021

/

Θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα οικονομικά του Δήμου Καλαμάτας, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης, λίγο πριν την ολοκλήρωση του έτους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού, έως 30 Δεκεμβρίου, ο προϋπολογισμός έχει διαμορφωθεί στα 88.008.931,42 ευρώ από τα 70.027.739,10 ευρώ (αρχικός προϋπολογισμός). Η αύξηση, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, προήλθε από νέες χρηματοδοτήσεις και εντάξεις έργων.

Χριστούγεννα με δώρα και εκπλήξεις στα Καφεκοπτεία Σπίνος!

Το χρηματικό υπόλοιπο ανέρχεται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Μαρινάκης, επίσης, εστίασε στον τομέα της εξυπηρέτησης των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Οικονομικών, σε μια περίοδο με ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω της πανδημίας.

Ο Δήμος, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εκπληρώνει σε σύντομο χρόνο τις υποχρεώσεις του προς προμηθευτές, εργολάβους κ.λπ., ενισχύοντας την τοπική αγορά. Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, εντός του Δεκεμβρίου και έως σήμερα έχει καταβληθεί σε πληρωμές προς τρίτους ποσό της τάξεως των 4.084.238 ευρώ με την εκτίμηση της Οικονομικής Υπηρεσίας, ότι θα αγγίξει το ποσό αυτό στο κλείσιμο του έτους τα 4,5 εκατ.

Συνολικά έως και σήμερα από την αρχή του έτους, έχουν γίνει πληρωμές που ξεπερνούν τα 34 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολύ κοντά στον Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άρθρο Τσίπρα: «2022: Ζήτημα ζωής μια νέα αρχή»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

750 μαθητές εκτός των ΚΔΑΠ του δήμου Καλαμάτας – «Κόπηκαν» 2 στους 3 παρότι είχαν πλήρη φάκελο – Στην αναμονή για επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες

Στοιχεία που σχετίζονται με τους δικαιούχους των voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας