Καλαμάτα: Σε απόγνωση οι επαγγελματίες της εστίασης – Προβλέπουν λουκέτα αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα

/

Την απόγνωση στην οποία βρίσκονται οι επαγγελματίες της εστίασης και στην περιοχή της Καλαμάτας, εξέφρασε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο πρόεδρος του συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, Νίκος Μαλαπέτσας.

Ο κ. Μαλαπέτσας πρόσθεσε ότι «η καταστροφή για τα νυχτερινά καταστήματα είναι ολική ενώ μεγάλο είναι το πλήγμα και για τα καφέ και τις ταβέρνες καθώς ο κόσμος πλέον φοβάται και υπάρχει μεγάλη πτώση του τζίρου».

Διάβασε και αυτό: 6 μέτρα στήριξης των εργαζομένων μετά τους νέους περιορισμούς

Διάβασε και αυτό: Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: Να στηριχθούν οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας

Τόνισε, ότι σε καμία περίπτωση δεν αρνούνται τους κινδύνους που προκαλεί η πανδημία, ωστόσο απ’ την πλευρά τους αναμένουν και τα απαραίτητα μέτρα στήριξης που θα «συνοδεύουν» τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Χριστούγεννα με δώρα και εκπλήξεις στα Καφεκοπτεία Σπίνος!

Σημείωσε δε, ότι «αν δεν υπάρξουν αυτά τα μέτρα τότε είναι δεδομένο ότι θα έρθουν «λουκέτα» πολύ συντομότερα ενώ και εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσουν το φάσμα της ανεργίας».

Ο κ. Μαλαπέτσας έκανε γνωστό επίσης, ότι σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη η ΠΟΕΣΕ, το πανελλήνιο όργανο των καταστημάτων εστίασης, για να συντονίσει από κοινού τη στάση πανελλαδικά όλων των καταστημάτων της εστίασης.

Πηγή:ertnews.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

6 μέτρα στήριξης των εργαζομένων μετά τους νέους περιορισμούς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: Πενιχρά και κατόπιν εορτής τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ