Έτος εκλογών στο επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις – Τα ονόματα που βρίσκονται στο επίκεντρο

//

Μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2022 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των επιμελητηρίων. Ξεκινούν οι ζυμώσεις για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Μπορεί το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στα επιμελητήρια να θεωρείται μεγάλος, ωστόσο, στον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις και οι ζυμώσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι συζητήσεις επικεντρώνονται στους πιο κάτω επιχειρηματίες:

Βαγγέλης Ξυγκώρος: Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που συνόδευαν την υποψηφιότητά του και την εκλογή του. Στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων και μετέτρεψε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε μηχανισμό εξυπηρέτησης των προσωπικών του πολιτικών φιλοδοξιών. Ο ίδιος ψάχνει τρόπους διαφυγής, καθώς γνωρίζει ότι η ήττα τους στις ερχόμενες εκλογές είναι δεδομένη.

Παύλος Κρανιώτης: Ένας από τους πιο σοβαρούς επιχειρηματίες που εμπλέκεται ενεργά στα του επιμελητηρίου. Είναι μέλος της πλειοψηφίας, αλλά έχει καταφέρει να αποφύγει τη φθορά από την αποτυχημένη διοίκηση του κ. Ξυγκώρου. Αποτελεί τη μοναδική ελπίδα να διασωθεί η πλειοψηφούσα παράταξη στις επόμενες εκλογές.

Γιώργος Γκούμας: Επικεφαλής της μειοψηφίας του Επιμελητηρίου. Επίσημα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του προέδρου. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές πρέπει να αντιμετωπίσει τις απώλειες που έχει καταγράψει η παράταξή του, καθώς αρκετά μέλη της είτε έχουν αποστασιοποιηθεί από αυτή.

Γιώργος Σπίνος: Το όνομά του φιγουράρει …παραδοσιακά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για το επιμελητήριο Μεσσηνίας. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ικανούς επιχειρηματίες του Νομού και αν αποφασίσει να κάνει το βήμα θα είναι το φαβορί για τη θέση του προέδρου. Ήδη δέχεται πιέσεις, προκειμένου να κατέλθει στις εκλογές, είτε ως επικεφαλής συνδυασμού, είτε ως απλός υποψήφιος.

Αποστόλης Κουκούτσης: Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει εμπλακεί στις εκλογές του Επιμελητηρίου, καθώς έχει εκλεγεί με την παράταξη του κ. Γκούμα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομά του βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς ισχυρή ομάδα επιχειρηματιών του Νομού θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές και να δώσει νέα πνοή στο Επιμελητήριο της Μεσσηνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την πορεία του ΕΣΠΑ στην περιφέρεια Πελοποννήσου – Νέα ανακοίνωση Τατούλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η δεξιά πολυκατοικία στο δήμο Καλαμάτας, οι μπελάδες και τα γεύματα του προέδρου και η κάθοδος Χρηστίδη στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ