Πρόταση Βασιλόπουλου για διενέργεια τεστ στο Μέγαρο Χορού – Θετικός στη δημιουργία νέου εμβολιαστικού κέντρου

/

Στο ζήτημα της ανάγκης εξεύρεσης νέου χώρου, ο οποίος θα λειτουργεί παράλληλα με την αίθουσα «Κουμουνδόυρος», για τη διενέργεια τεστ αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι ο δήμος Καλαμάτας έχει ενημερώσει τον ΕΟΔΥ ότι μπορούν να πραγματοποιούνται τεστ στο Μέγαρο Χορού, ενώ προσέθεσε ότι ο Δήμος είναι διατεθειμένος, αν του ζητηθεί, ακόμα και να μισθώσει χώρο.

Όσον αφορά στη λειτουργία νέου εμβολιαστικού κέντρου στην Καλαμάτα, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, επανέλαβε την πρόταση που έχει κάνει και στο παρελθόν για τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στην Πόλη και δήλωσε ότι θα παράσχει κάθε σχετική βοήθεια αν του ζητηθεί.

Όσον αφορά στο ζήτημα για το αν υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό, προκειμένου να λειτουργήσουν νέες δομές στην Καλαμάτα, ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι «ο δήμος έχει προσλάβει νοσηλεύτριες και τις έχει διαθέσει στο Κέντρο Υγείας. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε. Δεν μπορούμε εμείς να λύσουμε προβλήματα κεντρικά».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θεοφάνεια: Έκκληση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας και του δημάρχου Καλαμάτας για τήρηση των μέτρων από τους πιστούς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε σε ψητοπωλείο στο κέντρο της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χωρίς προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καλαμάτας – Συστάσεις για τον παγετό από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν οι χιονοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε ορεινές περιοχές του δήμου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, σε