Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και οι τοπικοί «αφανείς» ήρωες

Το pressing διερευνά το παρασκήνιο που σχετίζεται με την πολιτική, την αυτοδιοίκηση, το επιχειρείν και κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής της Μεσσηνίας και της περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών.

Καλησπέρα – Καλησπέρα! Ξεκινάμε με ΠΑΣΟΚαρα σήμερα…

Είναι βέβαιο πως ο Νίκος Ανδρουλάκης μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει την ημερομηνία του συνεδρίου.

Στο ΠΑΣΟΚ, του οποίου τα στελέχη είναι λάτρεις των διαδικασιών, τρέχουν οι εξελίξεις… στην Κουμουνδούρου;

Μιας και μίλησα για ανοιχτές διαδικασίες, θυμήθηκα αυτές του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να αναφέρω τους τοπικούς αφανείς «ήρωες» κάθε στρατοπέδου.

Πολύ καλή δουλειά για το στρατόπεδο Παπανδρέου και ο άνθρωπος που έτρεξε το οργανωτικό του, ήταν ο Αντώνης Τσώνης. Φαίνεται πως αυτό του το αναγνωρίζουν φίλοι και «εχθροί» και γι’αυτό παίζει δυνατά το όνομα του για γραμματέας της νομαρχιακής, όταν γίνουν οι εκλογές ανάδειξης του συγκεκριμένου οργάνου.

Από την άλλη πλευρά «στρατηγός» της προσπάθειας της πλευράς Ανδρουλάκη, φαίνεται πως ήταν ο Τάκης Παπαδόπουλος. Όπως φαίνεται η μεταγραφή του κ. Παπαδόπουλου από τη προεδρική φρουρά προς τη πλευρά Ανδρουλάκη, άλλαξε τις ισορροπίες σε τοπικό επίπεδο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτ. Μάνης, που σας ανέφερα τις προάλλες, ετοιμάζεται να ανοίξει άλλη μια επιχείρηση στον κλάδο της εστίασης, στην πρωτεύουσα του Δήμου.

Μεγάλος επιχειρηματικός παίκτης …μπορεί σύντομα και πολιτικός!

Έμαθα προ ημερών πως ετοιμάζεται στη Νέα Είσοδο της πόλης μας νέο, υπερσύγχρονο νεφρολογικό κέντρο.

Νεότερα τις επόμενες ημέρες.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χιλιάδες συλλήψεις στο Καζακστάν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γκάγκα: Θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω πολύ γρήγορα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL