Η διεύρυνση της παράταξης Βασιλόπουλου προκαλεί ένταση – Για συναλλαγές μιλά ο Κοσμόπουλος

//

Αντιπαράθεση προκαλεί ο ανασχηματισμός στο δήμο Καλαμάτας, καθώς σηματοδοτεί την αριθμητική και πολιτική διεύρυνση της πλειοψηφίας. Αναγκασμένες να αναπροσαρμόσουν την στρατηγική τους οι μειοψηφίες, προκειμένου να απαντήσουν στην πολιτική πρόκληση.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Την αντίδραση των παρατάξεων των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας προκαλεί η αξιοποίηση δημοτικών συμβούλων, που δεν έχουν εκλεγεί με τη δημοτική αρχή, όπως ο Ανδρέας Καραγιάννης και η Μαρία Αγγελή.

Η αξιοποίηση των συγκεκριμένων στελεχών σηματοδοτεί την αριθμητική διεύρυνση της παράταξης της πλειοψηφίας, ζήτημα ιδιαίτερα κρίσιμο, αλλά και την πολιτική ενίσχυσή της.

Πλέον, οι παρατάξεις των μειοψηφιών, μετά τη διεύρυνση της παράταξης του κ. Βασιλόπουλου, είναι αναγκασμένες να αναπροσαρμόσουν τη στρατηγική τους εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Κυρίως, όμως, είναι αναγκασμένες να απαντήσουν πειστικά στην πολιτική πρόκληση που υπάρχει μπροστά τους.

Διάβασε και αυτό: Ανακοινώθηκαν 8 νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Καλαμάτας – Όλα τα ονόματα

Η τοποθέτηση Κοσμόπουλου

Χαρακτηριστική του κλίματος που έχει δημιουργηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Καλαμάτας είναι η σημερινή τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλη Κοσμόπουλου, ο οποίος μιλά για συναλλαγή.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοσμόπουλος:

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη και τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να συνεργαστεί με συμβούλους άλλων Δημοτικών Παρατάξεων.

Κατανοούμε απόλυτα αυτή τη συνεργασία εφόσον γίνεται σε επίπεδο παρατάξεων, με αρχές, προγραμματικές συγκλίσεις και συμφωνίες.

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία με παρατάξεις της αντιπολίτευσης τορπιλίστηκε με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, λόγω της επιλογής της να συνεργαστεί με παράταξη εκτός του δημοκρατικού τόξου.

Απάδει όμως της δικής μας λογικής, πρακτικής και ηθικής η ανεξαρτητοποίηση δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις τους και στη συνέχεια η συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή αναλαμβάνοντας αμειβόμενες θέσεις ευθύνης.

Κάτι τέτοιο παραπέμπει ευθέως σε συναλλαγή και εκφράζουμε τη λύπη μας και για τις δύο πλευρές των συναλλασσομένων.

Διάβασε και αυτό: O Δημήτρης Πολίτης εκ νέου πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σχολεία: Από τις 7:00 το πρωί η διάθεση των self test -Θα γίνεται από το γονιό, εκτός μονάδας -Η νέα οδηγία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαιρετικός Giannis, αλλά… μόνος [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου