Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

9 Ιανουαρίου 2022

Μοριακό έλεγχο PCR και Rapid τεστ διενεργεί καθημερινά η ιδιωτική κλινική City Hospital. H διαδικασία είναι διαρκεί λίγα λεπτά και λαμβάνει χώρα σε ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον, δεδομένου ότι οι υποδομές της κλινικής είναι υπερσύγχρονες, ενώ διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προκειμένου να διενεργηθούν τα τεστ δεν χρειάζεται προηγουμένως να έχει κλειστεί ραντεβού, ενώ τα αποτελέσματα και το σχετικό πιστοποιητικό αποστέλλονται ηλεκτρονικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν τεστ στην κλινική City Hospital από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 07:00 έως τις 21:00.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή των τεστ στην Κλινική είναι στα 40 ευρώ για το PCR (ειδική τιμή για φοιτητές – μαθητές 35 ευρώ) και στα 5 ευρώ για το Rapid τεστ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Πινδάρου 5, Καλαμάτα
Τήλ: (+30) 2721080150
Website: http://www.cityhospital.com.gr
Email: info@cityhospital.com.gr

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δράμας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρέμεινε το ίδιο προεδρείο στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Μεσσήνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Μεσσηνία – Οι περιοχές του Νομού που έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Θερμοκρασίες πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Μεσσηνία την Τετάρτη (12/6).

Εφορία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας: Κλειστοί για το κοινό οι αρχαιολογικοί χώροι το μεσημέρι της Τετάρτης και της Πέμπτης εξαιτίας του καύσωνα

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να κλείσουν οι αρχαιολογικοί χώροι ευθύνης της στη Μεσσηνία, εξαιτίας του καύσωνα, εξέδωσε η

Δείτε επίσης