Καιρικό σύστημα με το όνομα «Διομήδης» («Diomedes») προβλέπεται να προκαλέσει κακοκαιρία από σήμερα Δευτέρα (10/01/2022), με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους ισχυρούς ανέμους και την πτώση της θερμοκρασίας.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Δευτέρα (10-01-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη νότια Κρήτη, τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και από το βράδυ στο κεντρικό και το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία.

Ο «Διομήδης» θα πλήξει τη Μεσσηνία από το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και την Τρίτη, καθώς αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές του Νομού καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Καλαμάτα τις επόμενες ώρες (πηγή: meteo.gr):
