Costa Navarino, Hilton και Eλληνικό: Η τριπλή επενδυτική πρόκληση της ΤΕΜΕΣ

/

Tρία διαφορετικά μεγάλα projects, ξεχωριστής σημασίας το καθένα, αποτελούν για την ΤΕΜΕΣ η επέκταση της Costa Navarino στη Μεσσηνία, το νέο πρόσωπο του εμβληματικού «Hilton» και οι δύο σχεδιαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες στο Ελληνικό.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Στη Μεσσηνία στις νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις (στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος συνολικού ύψους 250 εκατ. ευρώ) είναι τα υπό κατασκευή πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται στις περιοχές Navarino Waterfront -η οποία θα διαθέτει παραθαλάσσια αγορά προσφέροντας πλήθος δραστηριοτήτων αναψυχής και εστίασης- και Navarino Bay, όπου ήδη λειτουργεί το 18 οπών γήπεδο γκολφ «The Bay Course». Τα ξενοδοχεία αναμένεται να ολοκληρωθούν από το 2022 και ύστερα. Στην περιοχή Navarino Hills βρίσκονται υπό κατασκευή γήπεδα γκολφ 36 οπών, τα οποία αναμένεται να λειτουργήσουν την άνοιξη του 2022.

Στην Αττική το μέτωπο είναι διπλό και αφορά, κατ’ αρχάς, το παραλιακό μέτωπο στο Ελληνικό και τη στρατηγική συμφωνία με τη Lamda Development για την από κοινού ανάπτυξη δύο σύγχρονων πολυτελών ξενοδοχείων και των αντίστοιχων τουριστικών-οικιστικώ́ν συγκροτημά́των, κατά την πρώ́τη πενταετή φάση της υλοποίησης του έργου, σε μια επένδυση της τάξης των 300 εκατ. ευρώ.

Στο κέντρο της Αθήνας το φιλόδοξο project για το ιστορικό «Hilton» (η ΤΕΜΕΣ έχει το 51% της ιδιοκτήτριας του ακινήτου, της Ιονικής Ξενοδοχειακής, και το Olayan Group διατηρεί το υπόλοιπο) κάνει λόγο για τη δημιουργία ενός «πολυδιάστατου προορισμού και μιας κορυφαίας επιλογής σε όλη την Αθήνα για μόνιμη διαμονή ή επίσκεψη λίγων ημερών στην ελληνική πρωτεύουσα». Κοντά στις 50 ιδιωτικές κατοικίες, με αποκλειστικά προνόμια για τους ιδιοκτήτες ακόμη και στην παραλία της Βούλας, πολλαπλά εστιατόρια, θεματικοί εμπορικοί χώροι, ιδιωτική λέσχη και φυσικά το παραδοσιακό ξενοδοχειακό κομμάτι με 280 δωμάτια και σουίτες συνθέτουν τη μελλοντική εικόνα του ιστορικού κτιρίου του 1963 στον αριθμό 46 της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Η οριστική αλλαγή σελίδας για το ιστορικό ξενοδοχείο ήρθε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο όμιλος της Hilton και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Ιονική Ξενοδοχειακή Α.Ε. ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας για το νέο ξενοδοχείο και τις ιδιωτικές κατοικίες που θα δημιουργηθούν στο κέντρο της Αθήνας. Με τη συμφωνία αυτή, τα brands πολυτελείας της Hilton, και συγκεκριμένα τα Conrad Hotels & Resorts, Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences, θα αποκτήσουν παρουσία στην Ελλάδα και θα λειτουργήσουν εντός του νέου προορισμού που αναπτύσσει η Ιονική Ξενοδοχειακή. Οι πρώτες κατασκευαστικές εργασίες είναι ήδη σε εξέλιξη και σε επόμενη φάση περιλαμβάνουν την ολική ανακατασκευή του κυρίως κτιρίου, με ανοιχτό το ενδεχόμενο, κατά τις πληροφορίες, το ξενοδοχείο να κλείσει για ένα διάστημα στα βαριά έργα.

Πηγή:protothema.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλεύρης: Κορύφωση των κρουσμάτων τις επόμενες εβδομάδες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πεταλίδι: Πρώτο κουδούνι στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο – Επίσκεψη του δημάρχου Μεσσήνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στοιχεία από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών: Στα Φιλιατρά το μεγαλύτερο ύψος βροχής την Τρίτη – Ακολουθούν Κοπανάκι, Αλαγονία και Καλαμάτα

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σημαντικά ύψη βροχής καταγράφηκαν στη