«Σφίγγει τα λουριά» ο Βασιλόπουλος: Ζήτησε επιτάχυνση του έργου και δήλωσε ότι όλοι είναι υπό διαρκή αξιολόγηση

//

Την επιτάχυνση του έργου στο δήμο Καλαμάτας ζήτησε ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Υπό διαρκή αξιολόγηση όλοι, διαμηνύει ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Μπορεί το πολιτικό κομμάτι του ανασχηματισμού στο δήμο Καλαμάτας να αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στον Δήμο, ωστόσο, όπως φαίνεται ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, θέλει να κλείσει το συγκεκριμένο κεφάλαιο, καθώς γνωρίζει καλά ότι όποια πολιτική σημασία και εάν έχει η επιλογή προσώπων, τελικά, η δημοτική αρχή θα κριθεί από την παραγωγή έργου.

Μάλιστα, ο κ. Βασιλόπουλος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού και προτού κοπάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε, επιχείρησε, κατά τη σημερινή ανακοίνωση των νέων προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου, να προσγειώσει τους συνεργάτες του στην πραγματικότητα.

«Στο Δήμο έχουμε δρομολογήσει σειρά θεμάτων, μένει να ολοκληρωθεί η υλοποίησή τους και να αρχίσουν οι πολίτες, πέρα από τα ζητήματα καθημερινότητας και τα κοινωνικά μας θέματα να βλέπουν το έργο να αποτυπώνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλόπουλος, στέλνοντας μήνυμα στους συνεργάτες του.

Επιπλέον, ο κ. Βασιλόπουλος, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο, σημείωσε ότι ο έλεγχος της αποδοτικότητας όσων κατέχουν θέσεις ευθύνης θα είναι συνεχής. «Η θητεία των προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα όπως και των Αντιδημάρχων είναι έως το τέλος του έτους», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος στάθηκε με έμφαση «στην αξιολόγηση που διαρκώς θα γίνεται προς όλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη συνέντευξη του κ. Βασιλόπουλου είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, με τη συμμετοχή του νέου αντιδημάρχου, Ανδρέα Καραγιάννη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε επιτάχυνση του ρυθμού, όσον αφορά την πορεία υλοποίησης έργων και εκπόνησης μελετών.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα εν εξελίξει έργα που υλοποιούνται στο Δήμο, καθώς επίσης για τα έργα που βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία ή στη φάση μελετών.

Ο Δήμαρχος έδωσε τις γενικές κατευθύνσεις, ενώ ακολούθως ο Αντιδήμαρχος επικεντρώθηκε σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία της Υπηρεσίας, σε ζητήματα που αφορούν στις επιβλέψεις έργων καθώς και σε εκκρεμότητες που είναι υπό διευθέτηση.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 38 ασθενείς στην κλινική covid και 5 στη ΜΕΘ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

333 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο – 32.694 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ