Σχολικές υποδομές δήμου Καλαμάτας: Παρεμβάσεις 1.200.000 ευρώ στο Πολυκλαδικό – Προχωρά η μελέτη για το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο

Σημαντικές εξελίξεις για τις σχολικές υποδομές του δήμου Καλαμάτας σημειώθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση του δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Α.Ε. «Κτιριακές Υποδομές», Τίμο Κατσίπο και  Θανάση Γιάνναρη αντίστοιχα.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Πολυκλαδικό

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμος Καλαμάτας, ο κ. Βασιλόπουλος ενημερώθηκε από υπηρεσιακά στελέχη ότι στο πρώτο συμβούλιο του έτους έχει ενταχθεί ως θέμα η προμήθεια και τοποθέτηση υγρομονωτικών και θερμομονωτικών υλικών για τη στεγανοποίηση και θερμομόνωση του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου της Καλαμάτας. Επιπλέον, ακολουθούν, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, και εργασίες αποκατάστασης του φέροντος οργανισμού στο εν λόγω κτηριακό συγκρότημα. Οι παρεμβάσεις αυτές αγγίζουν συνολικά το 1.200.000 ευρώ.

Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο

Θετικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, είναι τα νέα και ως προς την εξέλιξη της μελέτης για το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς υπάρχει εκτίμηση ότι θα είναι έτοιμη τον ερχόμενο Απρίλιο. Αφού ολοκληρωθεί η μελέτη εκείνο που απομένει η εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης, μέσα από την κατατεθειμένη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» πρότασης, προϋπολογισμού άνω των 6.800.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ