Μαθητές και πολίτες προτείνουν για τον σχεδιασμό της Καλαμάτας του μέλλοντος

/

Στο περίπτερο του δήμου Καλαμάτας, το οποίο έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης και στόχο έχει την ενημέρωση για το πρόγραμμα των 100 έξυπνων και κλιματικά ουδέτερων πόλεων, επισκέφθηκαν μαθητές του 4ου Λυκείου και του 6ου Γυμνασίου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Μαθητές αλλά και πολίτες απάντησαν σε ερωτηματολόγια σχετικά με τους μελλοντικούς σχεδιασμούς που πρέπει να υλοποιηθούν στην πόλη.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια σχεδιασμού μιας σύγχρονης Καλαμάτας του μέλλοντος.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της διαβούλευση ενόψει της ολοκλήρωσης της πρότασης για τον φάκελο υποψηφιότητας της Καλαμάτας στην εν λόγω Ευρωπαϊκή Αποστολή.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Βασίλης Τζαμουράνης αντιπρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ημερίδα του δήμου Καλαμάτας με θέμα τα νέα δεδομένα της πανδημίας και την «όμικρον»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημιουργική Πρωτοβουλία: Σε γειτονιές της Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος – «Η διαρκής στήριξη που λαμβάνουμε μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε» δηλώνει ο Δήμαρχος

Γειτονιές της Καλαμάτας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο (16-17/9), ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για