Στήριξη Μητσοτάκη και Σαμαρά σε Βασιλόπουλο – Στο πλευρό του και οι βουλευτές της Μεσσηνίας

Την κρίσιμη μάχη του εσωτερικού της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι κερδίζει ο δήμαρχος Καλαμάτας. Μητσοτάκης, Σαμαράς και οι τρεις βουλευτές του Νομού στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Αρραγές είναι το μέτωπο της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο της Καλαμάτας, καθώς η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και οι βουλευτές του Νομού, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς στηρίζουν τον νυν δήμαρχο ενόψει των εκλογών του 2023.

Η πλευρά Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στην ηγεσία της ΝΔ δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη το ενδεχόμενο να αφεθεί ο δήμος της Καλαμάτας στην τύχη του. Ως εκ τούτου, όχι μόνο η στήριξη του νυν δημάρχου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά είναι βέβαιο ότι ο «γαλάζιος» μηχανισμός θα δώσει μάχη για την επανεκλογή του.

Ο κ. Βασιλόπουλος δεν θα έχει μόνο την στήριξη του κομματικού μηχανισμού, αλλά και της κυβέρνησης. Ήδη τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκαν σημαντικά έργα για το δήμο της Καλαμάτας (ανατολικό κέντρο, σχολικές υποδομές), ενώ αντίστοιχες εξαγγελίες σημαντικών έργων αναμένεται να γίνουν και το επόμενο διάστημα.

Η πλευρά Σαμαρά

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς είχε στηρίξει τον δήμαρχο Καλαμάτας στις προηγούμενες εκλογές και το αντίστοιχο αναμένεται να πράξει και σε αυτές που έρχονται.

Ωστόσο, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν έχει μείνει εκεί. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας του κ. Βασιλόπουλου έχει βοηθήσει στην διεκδίκηση των έργων, ενώ όπου χρειαστεί, ιδίως σε μεγάλα και κομβικά ζητήματα του δήμου, παρεμβαίνει δυναμικά, προκειμένου να ξεπερνιούνται οι όποιες δυσκολίες εμφανίζονται.

Οι βουλευτές

Άριστες σχέσεις διατηρεί ο κ. Βασιλόπουλος και με τους τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς στηρίζουν τον δήμαρχο Καλαμάτας.

Σε σχέση με τους τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό που έχει καταφέρει ο δήμαρχος Καλαμάτας, να διατηρεί δηλαδή σταθερά καλές σχέσεις και με τους τρεις, αποτελεί μια κατάκτηση του ίδιου, καθώς δεν έχει εμπλακεί σε εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και προσπαθεί να κρατά ίσες αποστάσεις από όλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ