Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας: Με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου

/

Ανακοίνωση, σχετικά με το έργο της ανακαίνισης του δημοτικού σχολείου του Πεταλιδίου, εξέδωσε η Επιτροπή Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Η επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου στις ανακαινισμένες αίθουσές του, που παραδόθηκαν μετά από δυόμιση χρόνια, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ειδικά όταν όλοι και όλες γνωρίζουν ότι η χρηματοδότηση του έργου (κωδ: 2018ΣΕ05500006, Επισκευή και άρση επικινδυνότητας κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου, 442.000 ευρώ!) εξασφαλίστηκε με την υπογραφή του Αλέξη Χαρίτση τον Απρίλιο του 2018 ως Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης (έγγραφο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθμό ΨΣΩΤ465ΧΙ8-ΒΑΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – ΕΣΠΑ, ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Αθήνα 17/04/18, Αρ. Πρ: 41781).

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Αυτό αποσιωπήθηκε συνειδητά στις 10 Ιανουαρίου 2022 (πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του σχολείου στο φυσικό του χώρο) στα τόσα που ειπώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, αγνοώντας τη στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία, λες και η επίσκεψη Χαρίτση με τους βουλευτές τότε του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Κοζομπόλη και Πέτρου Κωνσταντινέα στις 03/02/2018, μετά από πρόσκληση της τότε Δημοτικής Αρχής δεν έγινε ποτέ! Τα λεπτομερή ρεπορτάζ εκείνης της ημέρας έχουν καταγράψει τις δεσμεύσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπογραφές λίγο αργότερα αποτελούν αποδείξεις αυτού που λέμε «δήλωση και πράξη».

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δρομολογημένα έργα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραδίδονται στις τοπικές κοινωνίες και αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που παραδόθηκε ένα ασφαλές σχολείο και το όνειρο πολλών κατοίκων έγινε πραγματικότητα. Ευχόμαστε το ανακαινισμένο κτίριο να δικαιώσει τους πραγματικούς του δικαιούχους: τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Πεταλίδι: Πρώτο κουδούνι στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο – Επίσκεψη του δημάρχου Μεσσήνης


ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Αγιορείτη για «αρνητές» μοναχούς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προς κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους από το 2023 εφόσον το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την