Συνάντηση Νίκα με Σκυλακάκη για την ενίσχυση των επιχειρήσεων – Τι δήλωσε o Περιφερειάρχης στο messiniapress

Το ζήτημα της ενίσχυσης των επιχειρήσεων της περιφέρειας Πελοποννήσου από το Ταμείο Ανάκαμψης θα θέσει ο Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας , κατά τη συνάντηση που θα έχει με τον αναπληρωτή Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Μιλώντας στο messiniapress o κ. Νίκας σημείωσε ότι η ενίσχυση της οικονομίας της Πελοποννήσου αποτελεί πρώτο μέλημα της περιφερειακής αρχής. Μάλιστα, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν και θα δημοσιευθούν ήδη η Περιφέρεια έχει ενισχύσει τις επιχειρήσεις με περισσότερα από 90.000.000 ευρώ.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι οι πόροι που υπάρχουν είναι συγκεκριμένοι και δεν αρκούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τα αποτελέσματα της δράσης που αφορά την «Ενίσχυση της ίδρυσης/εκσυγχρονισμού ΜΜΕ επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών», όπου έμειναν εκτός χρηματοδότησης πολλές επιχειρήσεις εξαιτίας της εξάντλησης του προϋπολογισμού.

«Ο αγώνας μας για την εξεύρεση πόρων, προκειμένου να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις της Πελοποννήσου είναι διαρκής», υπογράμμισε ο κ. Νίκας και προσέθεσε ότι το ζήτημα της ενίσχυσης των επιχειρήσεων το θέτει σε κάθε συνάντηση που έχει με υπουργούς της κυβέρνησης. «Την Παρασκευή θα συναντηθώ με τον κ. Σκυλακάκη. Ένα από το θέματα που θα συζητήσουμε είναι η δυνατότητα στήριξης των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου από το Ταμείο Ανάκαμψης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ