Νέο σοκ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: 4 ακόμα νεκροί από κορονοϊό – 11 θάνατοι τις τελευταίες 4 ημέρες!

Συνολικά 47 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Λιγότερες οι νέες εισαγωγές από τα εξιτήρια το τελευταίο 24ωρο. Διακομιδή 59χρονου διασωληνωμένου στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Αλλεπάλληλα σοκ προκαλούν τα στοιχεία των τελευταίων ημερών του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων 24 ωρών στο Νοσοκομείο καταγράφηκαν 4 νέοι θάνατοι. Πρόκειται για 3 άνδρες (81, 88 και 92 ετών), καθώς και μια γυναίκα 90 ετών, οι οποίοι έχασαν τη μάχη με τον ιό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί στη Νοσηλευτική Μονάδα 11 θάνατοι, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός.

Όσον αφορά στις νοσηλείες, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στην κλινική covid φτάνει τους 41, ενώ στη ΜΕΘ εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 6 ασθενείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες 24 ώρες έγιναν 6 εισαγωγές, δόθηκαν 9 εξιτήρια, ενώ κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή ενός 59χρονου διασωληνωμένου ασθενή στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ