Πόλη της Πελοποννήσου ανάμεσα στις 5 πιο φιλόξενες του κόσμου!

/

Μια ακόμη διεθνής αναγνώριση για την πόλη του Ναυπλίου αυτή την φορά από την Booking.com. 

Μετά την 5η θέση από το CNN, που είχε κατατάξει το Ναύπλιο σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, η γοητεία της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους ταξιδιώτες της Booking.com. 

Το Ναύπλιο είναι η 4η πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για το 2022 σύμφωνα με τα βραβεία Traveller Review Awards, μετά από έρευνα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών της Booking.com. 

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Ναυπλιέων σημειώνεται:

Το Ναύπλιο των φιλόξενων ανθρώπων του, της μεγάλης ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του, της απαράμιλλης φυσικής και αρχιτεκτονικής ομορφιάς του, των μεγάλων αθλητικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων το καθιστούν κορυφαίο τουριστικό προορισμό ανά το κόσμο.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Το Ναύπλιο η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας συνδυάζοντας την ομορφιά της θάλασσας με τα μονοπάτια πολιτισμού και ιστορίας αποτελεί ένα τουριστικό προϊόν με τεράστια προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας αλλά και για ολόκληρη τη χώρα μας.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο σθένος και μαχητικότητα τον καθημερινό αγώνα μας με την αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες του δήμου μας, τις αρμόδιες αρχές, τους επαγγελματικούς φορείς και τους συμπολίτες μας για να κάνουμε το Δήμο Ναυπλιέων ακόμα καλύτερο, ομορφότερο, πιο λειτουργικό και πιο σύγχρονο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιταλία: Άκαρπη και η τρίτη ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάπας Φραγκίσκος προς γονείς: Υποστηρίξτε τα παιδιά σας αν είναι γκέι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ