Αναβάθμιση προαύλιων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Καλαμάτας – Σε ποια σχολεία θα γίνουν παρεμβάσεις

Εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, η Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας για το έργο: «Αναβάθμιση προαύλιων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Καλαμάτας».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 265.000 ευρώ, του οποίου η χρηματοδότηση θα προέλθει: α) από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με το ποσό των 130.000 ευρώ και β) από το Δήμο Καλαμάτας με το ποσό των 135.000 ευρώ.

Η προγραμματική σύμβαση αρχίζει με την υπογραφή της, διαρκεί μέχρι την οριστική παραλαβή του έργου και δεν θα υπερβαίνει σε διάστημα τους 26 μήνες.

Αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η συνεργασία των συμβαλλομένων για την υλοποίηση της αναβάθμισης των προαύλιων στο 4ο και 18ο δημοτικά σχολείο, στο 1ο – 2ο ΕΠΑΛ, στο 4ο ΕΠΑΛ – 6ο γενικό λύκειο, στο 2ο γυμνάσιο – λύκειο και το 3ο γυμνάσιο – λύκειο.

Οι εργασίες αφορούν την κατασκευή ασφαλτοταπήτων επί υφιστάμενων φθαρμένων, αναβάθμιση χώρων άθλησης με τοποθέτηση νέων μπασκετών, εστιών ποδοσφαίρου, εγκατάσταση συστήματος πετοσφαίρισης, επισκευές περιφράξεων, εργασίες πλαστικοποίησης – διαγράμμισης γηπέδων και τέλος τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5.

Στόχος των παραπάνω παρεμβάσεων είναι να καταστούν οι αύλειοι χώροι των σχολικών μονάδων ασφαλείς και λειτουργικοί για να αποδοθούν προς χρήση στους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντίστροφη μέτρηση για την υποψηφιότητα της Καλαμάτας στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες πόλεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων (27/1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ευρεία σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των Άριος, Αρφαρών και Θουρίας

Eυρεία σύσκεψη, υπό τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία εκπροσώπων των μελετητών, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων των Ενοτήτων,

«Χρυσάφι» στα χέρια του δήμου Καλαμάτας: Στα 520.000 ευρώ η αξία κληροδοτήματος στην Κηφισιά – Η πρόταση για κατεδάφιση και η αξιοποίηση

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5), θα συζητηθεί η έκθεση εκτίμησης του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού». Η

Δείτε επίσης