Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Δεν έχουμε ενημερωθεί αν μέλη μας εμπλέκονται σε παράτυπες συνταγογραφήσεις

27 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση, σχετικά με το ζήτημα εμπλοκής γιατρών της Μεσσηνίας σε παράνομες συνταγογραφήσεις, εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι συνάδελφοι ιατροί μέλη του Συλλόγου μας εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις που έχουν να κάνουν με παράτυπες συνταγογραφήσεις και άλλα αδικήματα.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας δεν έχει επίσημες πληροφορίες ούτε από δικαστικές ούτε από αστυνομικές αρχές για το γεγονός (μπορεί να καλύπτεται από το απόρρητο της προανακριτικής).

Ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε τα ονόματα των εμπλεκόμενων ιατρών και εάν υπάρχουν. Δεν γνωρίζουν συγκεκριμένα στοιχεία και γεγονότα ούτε τα ΜΜΕ απ’ όσον έχουμε πληροφορηθεί.

Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας καταδικάζει οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά μειονότητας συναδέλφων και πληροφορεί τον κόσμο της Μεσσηνίας ότι όλοι οι γιατροί του Νομού μας, πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων, εκτελούν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη, τους Νόμους της Πολιτείας και την Ιατρική Δεοντολογία». 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ναι» στην επιστροφή της μουσικής, παραμένει το ωράριο λειτουργίας – Οι αλλαγές στα μέτρα που προτείνει η Επιτροπή των ειδικών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οικονόμου για πρόταση μομφής: Κίνηση εντυπωσιασμού του κ. Τσίπρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης