Βασιλόπουλος: Περίπου 300.000 ευρώ το ποσό των επιδομάτων που «ψάχνει» η δικαιοσύνη – Στο μικροσκόπιο των αρχών ένα ακόμα άτομο

/

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημέρωσε απόψε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σχετικά με το ζήτημα των παράνομων κοινωνικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται δύο υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτας.

Απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα ζήτησαν οι παρατάξεις των μειοψηφιών, δεδομένου ότι σχεδόν όλες έθεσαν το θέμα στον κ. Βασιλόπουλο.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε ότι από την στιγμή που ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα απομακρύνθηκαν οι υπάλληλοι από τις θέσεις τους και υπογράμμισε ότι κανείς δεν πρέπει να προτρέχει και να καταδικάζει τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι από την επίσημη ενημέρωση που έχει ο δήμος Καλαμάτας το ποσό το οποίο ελέγχεται δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Η επίσκεψη Γκιολή

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της Καλαμάτας βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Τάσος Γκιολής, ο οποίος είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του δήμου, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν κυρίαρχο θέμα των επαφών του κ. Γκιολή ήταν το ζήτημα με τα παράνομα επιδόματα.

Ένα άτομο στο μικροσκόπιο των αρχών

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ερχόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός ατόμου στην υπόθεση, το οποίο δεν έχει σχέση με το δήμο της Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με αιχμές και ποίηση οι ευχές του Βασίλη Κοσμόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημοτικό Συμβούλιο: «Ναι» στο master plan του Λιμανιού με μεγάλη πλειοψηφία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ