Σήκωσε το γάντι ο Βασιλόπουλος: Αιχμηρή απάντηση του δημάρχου Καλαμάτας στην …οργή Μπένου για το λιμάνι της Καλαμάτας

//

Απάντηση στον πρώην δήμαρχο Καλαμάτας, Σταύρο Μπένο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας έκανε δημόσια παρέμβαση για το ζήτημα του master plan του λιμανιού, έδωσε ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, στον Σταύρο Μπένο, ο οποίος σε παρέμβαση του το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΑ Καλαμάτας μίλησε για το master plan του λιμανιού της Καλαμάτας.

Ο κ. Μπένος, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που προβλέπονται στο τμήμα της παραλίας ανάμεσα στο Πανελλήνιο και το ΝΟΚ, με οργισμένο ύφος έκανε λόγο για «τσιμεντοποίηση», μίλησε για «έγκλημα» και χαρακτήρισε τον σχεδιασμό «κατάρα»!

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Στις δηλώσεις του Σταύρου Μπένου απάντησε λίγη ώρα μετά ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα ο κ. Βασιλόπουλος, σημειώνει σε σχετική του δήλωση:

«Σέβομαι τους προκατόχους μου και την προσφορά τους, είναι κάτι άλλωστε που το έχω αποδείξει εμπράκτως. Προφανώς έχουν δικαίωμα να τοποθετούνται για θέματα της πόλης, όπως άλλωστε και όλοι οι πολίτες.

Όσον αφορά το λιμάνι, επειδή λέγονται και γράφονται διάφορα το τελευταίο διάστημα, πολλές φορές ανακριβή, καλό είναι να υπάρχει ορθή ενημέρωση όλων και να μην υιοθετούνται αβρόχοις ποσί διάφορες απόψεις που εν πάση περιπτώσει απέχουν από την πραγματικότητα, τη θέση του Δήμου, τις σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις κόκκινες γραμμές που έχουν τεθεί.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον και οι ευαισθησίες για το φυσικό περιβάλλον, τις υποδομές και το μέλλον της πόλης προφανώς δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα κανενός».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η παρουσίαση της υποψηφιότητας της Καλαμάτας στο Δίκτυο των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων πόλεων της Ε.Ε.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βουλή: Διεκόπη οριστικά η συνεδρίαση μετά το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου