Καλαμάτα – Υπαπαντή: Στον θρόνο της επέστρεψε η Εικόνα της Παναγίας [φωτογραφίες]

/

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων περατώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού για την πολιούχο της Καλαμάτας Παναγία Υπαπαντή, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 27 Ιανουαρίου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Κατά τον Όρθρο και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Μελετίου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Στη συνέχεια τελέστηκε Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, και η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας μεταφέρθηκε από το θρόνο λιτάνευσης αυτής στο μόνιμο θρόνο της.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας απευθυνόμενος στους πιστούς, ευχήθηκε η Υπεραγία Θεοτόκος να χαρίζει υγεία, να σκέπει όλο τον κόσμο και να δίδει δύναμη και κουράγιο στις όποιες δοκιμασίες.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα νέα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων για το κόστος της ενέργειας τον Φεβρουάριο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χανιά: Χειροπέδες σε επτά για την υπόθεση με τους θανάτους δεκάδων ηλικιωμένων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στοιχεία από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών: Στα Φιλιατρά το μεγαλύτερο ύψος βροχής την Τρίτη – Ακολουθούν Κοπανάκι, Αλαγονία και Καλαμάτα

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σημαντικά ύψη βροχής καταγράφηκαν στη