Υπόθεση δολοφονίας Άλκη: Τι είπαν οι δύο που απολογήθηκαν σήμερα και κρίθηκαν προφυλακιστέοι

9 Φεβρουαρίου 2022

Νεότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των απολογιών των δύο κατηγορούμενων που κλήθηκαν σήμερα να λογοδοτήσουν στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου ‘Αλκη, έγιναν γνωστές μετά την μαραθώνια διαδικασία που διήρκεσε σχεδόν οκτώ ώρες.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο 21 ετών Έλληνας υποστήριξε ότι δεν είχε ενεργό συμμετοχή ούτε στη δολοφονία του άτυχου φοιτητή ούτε στον τραυματισμό των δύο φίλων του. «Πήγαμε στην περιοχή (της Χαριλάου) γιατί ξέραμε ότι υπάρχει σύνδεσμος κι ότι είναι εκεί οπαδοί. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο βλέπω σφοδρότατα χτυπήματα και ροπαλιές με ιδιαίτερη ένταση. Αντιλήφθηκα ότι θα εκτραπεί η κατάσταση και πιθανόν να οδηγήσει σε μοιραία αποτελέσματα. Γι’ αυτό το λόγο επέστρεψα στο αυτοκίνητο. Είδα κάποιους να φέρουν μαχαίρια και κάποιους όχι» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος. 

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δήλωσε μετανιωμένος για το συμβάν. «Δεν ξέρω πως θα ζήσω από ‘δω και πέρα γνωρίζοντας ότι είμαι μέρος αυτού που συνέβη» είπε στην ανακρίτρια. 

Είχε προηγηθεί η απολογία του 20χρονου συγκατηγορούμενού του, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος αποδέχθηκε την εμπλοκή του στο επεισόδιο, όχι όμως ότι επιτέθηκε στον 19χρονο. «Είχα συμπλοκή με ένα από τα παιδιά που τραυματίστηκαν» και συγκεκριμένα με «αυτόν που είχε στο χέρι του ένα κράνος». Όπως είπε «με χτύπησε με το κράνος και τον τραυμάτισα με το μαχαίρι δύο φορές στο πόδι». Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή τους. 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος Αλβανός, που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη, ενώ αύριο, Πέμπτη, και την Παρασκευή θα απολογηθούν άλλοι επτά κατηγορούμενοι.  

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναικός – Challenge Cup: «Χρυσή» πρόκριση στο… «χρυσό» σετ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης: Ο ρυθμός ανάπτυξης για το 2021 θα είναι πάνω από 7%

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Να ελεγχθούν για ανθρωποκτονία διά παραλείψεως οι αστυνομικοί, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που

Γ. Παπανδρέου: Είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας το να μπορέσουμε να αναζωογονήσουμε τα δημοκρατικά μας συστήματα

«Πρέπει να ανακαλύψουμε εκ νέου τις δημοκρατικές μας αρχές, πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας προκειμένου να επανεξετάσουμε τρόπους, προκειμένου να

Μ. Βορίδης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Να αποσταλεί ηχηρό μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε την παραβίαση του κράτους δικαίου

Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος της ωριαίας συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι». Από

Δείτε επίσης