Κανάκης: Σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παράκαμψη της Πύλου με συμμετοχή εκπροσώπων του Υποδομών

Την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος με μοναδικό θέμα συζήτησης το ζήτημα της παράκαμψης της Πύλου ζητά και ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση», Ηλίας Κανάκης.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο κ. Κανάκης, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητά στην συνεδρίαση να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών, προκειμένου να δοθούν «επίσημες και συγκεκριμένες απαντήσεις» για τον οδικό άξονα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του σημειώνει ο κ. Κανάκης:

O συνδυασμός «Κοινωνία σε Κίνηση» θεωρεί έργο πρώτιστης σημασίας για τη συνολική ανάπτυξη του δήμου μας την παράκαμψη της Πύλου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύεται ο εν λόγω δρόμος δεν έχει ενταχθεί στο ΣΔΙΤ, που αφορά τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη.

Ζητάμε τη σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό και μοναδικό θέμα το έργο της παράκαμψης της Πύλου.

Ζητάμε στην εν λόγω σύσκεψη να κληθούν και να συμμετάσχουν είτε εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, είτε στελέχη του, προκειμένου να λάβουμε επίσημες και συγκεκριμένες απαντήσεις.

Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις και οι προφορικές αναφορές στο έργο πίσω από κλειστές πόρτες δεν μπορεί να αποτελέσουν εχέγγυα για να γίνει μια σοβαρή κουβέντα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι πολιτικές ευθύνες για τη μη διεκδίκηση της ένταξης του έργου στο ΣΔΙΤ έχουν ονοματεπώνυμο και έρχονται από μακριά.

Να είναι σίγουροι όλοι, ακόμα και αυτοί που ξαφνικά ανακάλυψαν την πραγματικότητα, ότι δεν θα αποφύγουν τον καταμερισμό των ευθυνών, δεν θα αποφύγουν τις ευθύνες τους. 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινά η κεντρική διαχείριση – Από Τρίπολη και Ναύπλιο τα πρώτα σκουπίδια στην Παλαιόχουνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Πέταξε το γάντι» στον Νίκα ο Χρυσομάλλης για τον οδικό άξονα Τσακώνα – Καλό Νερό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Προχωράει η κατασκευή του αγωγού ύδρευσης – Oλοκληρώθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων οι απαιτούμενες εργασίες μετά τον εντοπισμό ευρημάτων

Επανεκκίνησαν, δίχως προβλήματα, οι εργασίες κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης Φ800, από τις Πηγές Πηδήματος στην Καλαμάτα, στην περιοχή της Άνθειας. Σύμφωνα

Ευρείες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμάτα για την υλοποίηση 4 έργων – Αναλυτικά οι αλλαγές για οχήματα και αστικά λεωφορεία

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μια σειρά από οδούς της Καλαμάτας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν 4 διαφορετικά έργα προχωράει ο δήμος Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, στο

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Ο Ηλίας Κανάκης καταγγέλλει έλλειμμα και ζητά παρέμβαση του Εισαγγελέα – Απόφαση Καρβέλα για «ειδικό έλεγχο των εσόδων του δήμου»

Σοβαρά ερωτήματα εγείρουν όσα έχουν ακολουθήσει την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Ηλία Κανάκη από την παράταξη του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα.

Κορυφαία ξένα πανεπιστήμια στην Καλαμάτα – Πρόταση της ΤΕΜΕΣ στον Δήμο για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται οι λεπτομέρειες επί της προτάσεως της ΤΕΜΕΣ για την ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα. Το

Δείτε επίσης