Εκλογές «πριν να είναι» αργά ζητάει ο Κωσταντινέας και εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση

«Όλα στη χώρα μας καταρρέουν, με πρόφαση ότι όλα είναι επιπτώσεις της Πανδημίας – κι όχι από την ανίκανη αντιμετώπιση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο κ. Κωνσταντινέςας αναφέρει ότι «η Κυβέρνηση πανηγυρίζει καθημερινά δημιουργώντας ψεύτικες προσδοκίες στους υγειονομικούς χωρίς να μπορεί να στηρίξει ουσιαστικά το σύστημα υγείας» και συμπληρώνει ότι η πανδημία της «έλυσε τα χέρια», προκειμένου να δώσει «απευθείας αναθέσεις πάνω από 5 δις ευρώ σε φίλους και γνωστούς».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι η κυβέρνηση αδυνατεί «να στηρίξει τη μεσαία τάξη, η οποία άλλωστε και δεν την ενδιαφέρει». «Αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας «αποδεικνύεται από το φαγοπότι που έχουν στήσει στελέχη της, καθώς κι από την αύξηση στα βασικά προϊόντα, των οποίων οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη, όπως το ρεύμα, τα καύσιμα, και τα είδη πρώτης ανάγκης».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο κ. Κωνσταντινέας κατηγορεί την κυβέρνηση και τα στελέχη της ότι «έχουν χάσει την επαφή τους με την κοινωνία», καθώς όπως υποστηρίζει «κοινωνία γι αυτούς είναι οι μεγάλοι καναλάρχες που μάταια προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι η καλύτερη Κυβέρνηση δίνοντάς της προβάδισμα σε ψεύτικες δημοσκοπήσεις».

Ο πρώην βουλευτής προσθέτει χαρακτηριστικά ότι τα μέλη της κυβέρνησης δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, να έρθουν σε επαφή με τον λαό. Αυτό «αποδεικνύεται άλλωστε και με το γνωστό σύνθημα που «εξυμνεί» τον Πρωθυπουργό της χώρας μας», αναφέρει ο κ. Κωνσαντινέας διευκρινίζοντας ότι δεν το υιοθετεί.

Ο κ. Κωνσταντινέας, αναφερόμενος στο έργο τη κυβέρνησης, σημειώνει ότι «τα πάντα έχουν παγώσει, από το πιο μικρό έργο μέχρι και το πιο μεγάλο. Η ανάπτυξη πάει περίπατο, η δημόσια υγεία και παιδεία καταρρέει, το ίδιο και οι μικρομεσαίοι, οι συνταξιούχοι, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, όλοι εξαντλήθηκαν».

Σημειώνει ότι «όλα αυτά συμβαίνουν ενώ παρέλαβαν μια χώρα εκτός μνημονίου και με 37 δις ευρώ στα ταμεία» και υπογραμμίζει ότι «έχουμε φτάσει να έχουμε έλλειμμα» μιλώντας για χρέος 206% του ΑΕΠ και για τον πληθωρισμό, ο οποίος έχει ξεπεράσει το 5%.

Ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας συνεχίζοντας την επίθεση στη ΝΔ και στην κυβέρνηση σημειώνει ότι «το μεγάλο φαγοπότι είναι μπροστά για τη Ν.Δ.», μιλάει για κυβέρνηση που έχει «δεκανίκι τους καναλάρχες», τους οποίους «τάισε καλά». Αυτό αποδεικνύεται, κατά τον κ. Κωνσταντινέα, και από την υπόθεση Δούκα – Λιβανού «για τις περιβόητες σακούλες με λεφτά που δόθηκαν για την εξαγορά ψήφων».

Ο κ. Κωνσταντινέας σημειώνει επίσης ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν άλλαξε ποτέ» και χαρακτηρίζει το Ταμείο Ανάκαμψης «ακόμα μεγαλύτερο φαγοπότι», που θα είναι η «τελευταία πράξη του δράματος».

«Ο ελληνικός λαός», αναφέρει ο πρώην βουλευτής «δεν πρέπει να επιτρέψει στη χειρότερη κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση να συνεχίσει να μας κυβερνάει» και συμπληρώνει: «Γι αυτό ζητάμε εκλογές».

«Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια προοδευτική διακυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ κορμό, για να μην έχουμε μεγαλύτερες συνέπειες, αφού οι μεγάλοι της ευρωζώνης μιλάνε για το Νέο Μνημόνιο που θα το λέμε Σύμφωνο Σταθερότητας», καταλήγει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο υστερόγραφο της ανακοίνωση του κ. Κωνσταντινέα μπαίνουν στο στόχαστρό του και οι βουλευτές Μεσσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Όσο για τους κυβερνητικούς βουλευτές δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από τις διαμάχες μεταξύ τους», αναφέρει ο πρώην βουλευτής συμπληρώνοντας ότι είναι απόντες από τα προβλήματα των αγροτών και από τα ζητήματα που αφορούν τα έργα ανάπτυξης (οδικοί άξονες κλπ) του Νομού

«Δυστυχώς γι αυτούς, στο μόνο που είναι παρόντες είναι στις κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους», συνεχίζει ο κ. Κωνσταντινέας και υποστηρίζει ότι οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ «δεν έχουν αφήσει γάμους, βαφτίσια, εγκαίνια, μνημόσυνα και κηδείες».

«Εκεί πραγματικά τους βγάζω το καπέλο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Συγκίνηση στην εξόδιο Ακολουθία της πρώην Ηγουμένης της Μονής Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ