Καλαμάτα: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε τμήματα Δημοτικών Παιδικών Σταθμών λόγω κορονοϊού

//

Ανεστάλη προσωρινά για διάστημα 10 ημερών, η λειτουργία ενός παιδικού τμήματος στον 7ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, ενός παιδικού τμήματος στον 2ο Παιδικό  Σταθμό  και  ενός παιδικού τμήματος στον 3ο Παιδικό  Σταθμό στην Καλαμάτα, μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, για λόγους πρόληψης, προστασίας και διασφάλισης της υγείας του παιδικού πληθυσμού. 

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Οι αποφάσεις ελήφθησαν σύμφωνα με τα ισχύοντα, από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Δ/νσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, σε συνέχεια εγγράφου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μεσσηνίας και σε εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σημειώνεται ότι κατά τα προβλεπόμενα, υπήρξε άμεσα ειδοποίηση των οικογενειών, ενώ ακολουθήθηκε διαδικασία ιχνηλάτησης των στενών επαφών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Συγκίνηση στην εξόδιο Ακολουθία της πρώην Ηγουμένης της Μονής Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απαλλάχθηκε ο Τζαβέλλας, ποινή δύο αγωνιστικών στον Ματίγια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκδήλωση για την υποδοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Ο δήμαρχος Καλαμάτας καλωσόρισε στην πόλη του νέους ακαδημαϊκούς πολίτες

Πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, καλωσόρισε