Βασιλόπουλος: Κανονικά προχωρά η ανάπλαση της Ναυαρίνου – Στις 30 Μαΐου εκπνέει ο χρόνος υλοποίησης του έργου

/

Στο ζήτημα του έργου της ανάπλασης της οδού Ναυαρίνου, η οποία υλοποιήται στο τμήμα από Φαρών έως την οδό Ακρίτα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Συγκεκριμένα, σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας:

«το έργο προχωρά κανονικά. Η συμβατική υποχρέωση να υλοποιηθεί το έργο είναι η 30ή Μαΐου. Το έργο ξεκίνησε αργά διότι το ζήτησαν οι επαγγελματίες της παραλιακής. Είπαν να περάσει το καλοκαίρι και όταν τους κάλεσα τον Οκτώβριο ζήτησαν να περάσει και αυτός διότι “Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι καλοί μήνες”. Κι έτσι φτάσαμε να υπογράψουμε αργότερα τη σύμβαση, τέλος Νοεμβρίου, για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες. Παρά ταύτα οι επαγγελματίες έχουν δίκιο που εκφράζουν παράπονα γιατί μην ξεχνάμε ότι ερχόμαστε από μια δεκαετή κρίση, έχουν τώρα την υγειονομική και τα πράγματα είναι δύσκολα και γι’ αυτούς. Πάντως, ο στόχος είναι να τελειώσει μέσα στη συμβατική του υποχρέωση που λήγει τέλος Μαΐου».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρέμβαση Τατούλη για τις παρακάμψεις Πύλου και Γιάλοβας: Ζητά να ενταχθούν στο ΣΔΙΤ του Καλαμάτα – Ριζόμυλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μήνυμα των ΗΠΑ στην Τουρκία: Δεν αμφισβητείται η κυριαρχία των ελληνικών νησιών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον