Deree Roadshow: To Deree προχωρά προς το μέλλον, με προορισμό την Καλαμάτα!

14 Φεβρουαρίου 2022

Τρεις ημέρες με ενημερωτικές ατομικές συνεδρίες για το κοινό της Καλαμάτας πραγματοποιεί το Deree – The American College of Greece στις 18, 19 και 20 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του ταξιδιού Deree Roadshow ανά την Ελλάδα. Oι ενημερώσεις αφορούν το πλούσιο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, τις παράλληλες σπουδές, τα soft skills, την πρακτική άσκηση, τις υποτροφίες και τις πολλαπλές εκπαιδευτικές επιλογές.

Με εφόδια κατάλληλα, γερά και ανθεκτικά σε κάθε πιθανό μέλλον προετοιμάζει τους νέους τo Deree – The American College of Greece, που ξεδιπλώνει την πλούσια ατζέντα του στο εκπαιδευτικό του ταξίδι στην Καλαμάτα την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Κατά το τριήμερο αυτό, εκπρόσωποι του Deree δίνουν ραντεβού με τους νέους της Καλαμάτας και τους γονείς τους στο ξενοδοχείο Elite (Ναυαρίνου 237), όπου θα πραγματοποιήσουν ατομικές συναντήσεις για να τους ενημερώσουν για:

  • Τα 32 διεθνώς αναγνωρισμένα, σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία με διπλή πιστοποίηση (NECHE, OU), καθώς και τα 6 προγράμματα STEM σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Clarkson των ΗΠΑ.
  • Τις υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ύψους €5,7 εκ. ευρώ για το 2021-22.
  • Τις μοναδικές ευκαιρίες για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τις υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης και προσανατολισμού που προσφέρει το Κολλέγιο.
  • Τη συνεργασία του Κολλεγίου με κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad, που επιτρέπει στους φοιτητές να φοιτήσουν για ένα εξάμηνο σε χώρα του εξωτερικού.
  • Τις παράλληλες σπουδές με τα δημόσια πανεπιστήμια, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση που θα ενισχύσει το επαγγελματικό προφίλ του φοιτητή.
  • Τα soft skills, δηλαδή τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες και πώς μπορούν οι νέοι να τις αποκτήσουν στη διάρκεια των σπουδών τους.
  • Τη δυνατότητα συνδυασμών ακαδημαϊκών πεδίων (minors, double majors).

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ ή να επικοινωνήσουν με το 210 6009800 εσωτ. 1317, 1410.

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 38 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα προγράμματα προσφέροντα μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business and Economics, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 8 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 147 ετών.

Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο, Λύκειο-IB Pierce, το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα– και το Alba Graduate Business School.

Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: 55 ασθενείς στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – Ένας ακόμα θάνατος – Στη ΜΕΘ ένας 70χρονος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυψέλη: «Εύχομαι η κόρη μου όταν πεθάνει να μην τη βάλουν σε εργαλειοθήκη» λέει παππούς του 7χρονου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας: Σήμερα η παρουσίαση καινοτόμων συνεργασιών των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

Στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ), στην Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Παρασκευή – 28/6) η παρουσίαση των νέων εκπαιδευτικών συνεργασιών των Εκπαιδευτηρίων

Δυνατότητα απόκτησης απολυτηρίου Λυκείου των ΗΠΑ σε μαθητές της Μεσσηνίας – Συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά με το Columbia School

Τα Εκπαιδευτήριά Μπουγά, σε συνεργασία με το Λύκειο Columbia School, υπό την αιγίδα του Αμερικανικού Παιδαγωγικού Ινστιτούτου COGNIA (αντίστοιχος φορέας του Ινστιτούτου

Δείτε επίσης