Για να τοποθετήσουν ένα φανάρι: 45 μέρες μετράνε τα αυτοκίνητα που περνούν από τον δρόμο – καρμανιόλα του ΟΑΕΔ!

/

Έχουν περάσει 45 ολόκληρες μέρες από την στιγμή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, υπέγραψε το εργολαβικό συμφωνητικό με τον ανάδοχο του έργου της διάβασης μπροστά στο κτήριο του ΟΑΕΔ, στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας και όχι μόνο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το έργο, αλλά ακόμα γίνεται συλλογή δεδομένων!

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Συγκεκριμένα, σε σχετική ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας σημειώνεται:

«Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες στο πλαίσιο του έργου βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην περιοχή του Ασπροχώματος Καλαμάτας, μπροστά από το κτήριο του ΟΑΕΔ, που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ηδη γίνεται συλλογή δεδομένων σχετικά με τον κυκλοφοριακό φόρτο στην περιοχή, προκειμένου να αξιοποιηθούν στη συνέχεια, στην φάση υλοποίησης της παρέμβασης».

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν τραυματιστεί σοβαρά νέοι άνθρωποι, οι οποίοι φοιτούν στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ και επί χρόνια αναγκάζονται να τον διασχίζουν με κίνδυνο την ζωή τους.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι τα τεχνικά ζητήματα, μεταξύ αυτών και οι μετρήσεις του κυκλοφοριακού φόρτου, που αφορούν την παρέμβαση στο εν λόγω σημείο έχουν καταγραφεί ήδη σε τεχνική έκθεση, η οποία έχει ολοκληρωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2020.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά από 10 χρόνια …φαγούρας: Εποχή ΤΕΡΝΑ στη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Σκληραίνουν τη στάση τους οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης – Αποχώρησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,