«Βόμβα» Νικολάκου για την υπόθεση Μπέζου με φόντο τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ΤΕΡΝΑ και τα «κλεμμένα» οικόπεδα

//

Στην επικαιρότητα έρχεται και πάλι το ζήτημα της διένεξης του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας με την ΤΕΡΝΑ. «Παραιτήθηκε από την αγωγή κατά της εταιρείας μετά τη νίκη του Παναγιώτη Νίκα», υποστήριξε δημόσια η Ντίνα Νικολάκου.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Αίσθηση προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις της Ντίνας Νικολάκου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, σχετικά με το ζήτημα που απασχόλησε έντονα την Πελοπόννησο, όταν ο Γιώργος Μπέζος, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, προσέφυγε στη δικαιοσύνη πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εναντίον της ΤΕΡΝΑ, κατηγορώντας την εταιρεία ότι προχώρησε σε παράνομη αγορά εκτάσεων στην Αρκαδία, προκειμένου να κατασκευάσει τις υποδομές της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την εποχή ο κ. Μπέζος είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριζε ότι η ΤΕΡΝΑ αγόρασε οικόπεδα που διέθεταν πλαστούς τίτλους, οικόπεδα τα οποία ανήκαν στην οικογένειά του. Μάλιστα, ο κ. Μπέζος στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε εμπλέξει και τον τότε περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, τον οποίο κατηγορούσε ως συνυπεύθυνο.

Τα όσα υποστήριζε τότε ο κ. Μπέζος και οι προσφυγές του αποτέλεσαν κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής περιόδου, ενώ αποτέλεσαν έναν από τους λόγους που το συγκεκριμένο έργο δεν ξεκίνησε να λειτουργεί επι ημερών του κ. Τατούλη.

Σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις της κας Νικολάκου ο κ. Μπέζος, αμέσως μετά τη νίκη του νυν Περιφερειάρχη στις εκλογές του 2019, απέσυρε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη εναντίον της ΤΕΡΝΑ! Επιπλέον, η κα Νικολάκου υποστήριξε ότι όχι μόνο ο κ. Μπέζος απέσυρε την προσφυγή του, αλλά παραιτήθηκε και από όποιο μελλοντικό δικαίωμα προέκυπτε από αυτή! Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο η κα Νικολάκου υπονόησε ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα, σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς σημείωσε ότι «τα πράγματα είναι χειρότερα».

Οι δηλώσεις της κας Νικολάκου φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα ένα κρίσιμο θέμα, καθώς αφορούν το μεγαλύτερο έργο της Πελοποννήσου, έναν πρώην διοικητή Νοσοκομείου και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, την ΤΕΡΝΑ.

Ορισμένα από τα δημοσιεύματα που αφορούν την υπόθεση Μπέζου:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Η κατάσταση στην αγορά είναι τραγική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

2 νέοι θάνατοι από κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 15 νεκροί από την αρχή του Φεβρουαρίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ