Κίνημα Αλλαγής: Χρηστίδης – Πουλάς το Σάββατο στην Καλαμάτα – Επαφές με πολίτες και φορείς για την ακρίβεια

17 Φεβρουαρίου 2022

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί το Σάββατο ο Παύλος Χρηστίδης και ο Ανδρέας Πουλάς, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Αργολίδας αντίστοιχα.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Τα δύο στελέχη του Κινήματος θα πραγματοποιήσουν σειρά επαφών με φορείς και πολίτες κυρίαρχα για το ζήτημα της ακρίβειας και τις επιπτώσεις της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής το πρόγραμμα του κλιμακίου, έχει ως εξής:

Στις 12:00 θα υπάρξει συνάντηση στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην αγορά, προκειμένου τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ να συζητήσουν με επαγγελματίες και πολίτες.

Θα ακολουθήσει (14:00) διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής και στις 18.00, θα γίνει η συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: 389 κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο – 19.504 νέες μολύνσεις και 93 θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Παρέμβαση για το master plan του λιμανιού της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές – Ο Γιάννης Πάζιος ανάμεσα στους «εκλεκτούς»

Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι τελευταίοι 8 υποψήφιοι του κόμματος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Γιάννης Πάζιος, μέλος της

Τα βλέμματα στραμμένα στον Αντώνη Σαμαρά: Σήμερα η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού επί του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, επί του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, στρέφεται το πολιτικό ενδιαφέρον. Η ομιλία

Δήλωση Ανδρουλάκη για τον θάνατο του Γ. Χριστόπουλου: «Υπηρέτησε με ακεραιότητα και ήθος τους συμπολίτες του από θέσεις ευθύνης»

Δήλωση, με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Χριστόπουλου, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης σημειώνει: «Σήμερα έχασα έναν

Δείτε επίσης