Αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Welcome» στους πρώτους επισκέπτες με τσολιάδες και διαμαρτυρόμενους αγρότες!

20 Φεβρουαρίου 2022

Αξέχαστη θα μείνει η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στους πρώτους επισκέπτες της Μεσσηνίας για την τουριστική σεζόν του 2022.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Τους εν λόγω επισκέπτες, οι οποίοι πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» την Κυριακή, καθώς επέβαιναν στις πτήσεις από Μόναχο και Ζυρίχη, τους περίμεναν αρκετές …εκπλήξεις.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αρχικά, εκτός από διάφορους αιρετούς, τους υποδέχθηκαν τσολιάδες, στο πλαίσιο της κλασικής φολκλόρ τελετής υποδοχής, η οποία όμως παραπέμπει σε άλλες εποχές, εντελώς ξεπερασμένες πια.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη …αξιομνημόνευτη εικόνα για τους πρώτους επισκέπτες της Μεσσηνίας, καθώς ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο τους περίμεναν αγρότες του μπλόκου της Μεσσήνης!

Μάλιστα, το μεταφρασμένο στ’ Αγγλικά πανό (κεντρική φωτογραφία), με το οποίο οι αγρότες της Μεσσήνης υποδέχθηκαν τους επισκέπτες, σίγουρα θα τους μείνει χαραγμένο στη μνήμη για πολλά χρόνια.

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Καθάρισε» ξανά ο Βαλμπουενά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Καιρός: Έντονα φαινόμενα στη Νότια Πελοπόννησο και την Παρασκευή – «Μικροπροβλήματα» αναφέρει ο δήμος Καλαμάτας

Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη λόγω των καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης