35 ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – Καμία εισαγωγή το τελευταίο 24ωρο – Χαμηλά παραμένουν οι εμβολιασμοί

21 Φεβρουαρίου 2022

Αμετάβλητη παρέμεινε ουσιαστικά η εικόνα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας, καθώς το τελευταίο 24ωρο δόθηκαν 2 εξιτήρια, ενώ δεν έγιναν νέες εισαγωγές, παρότι την Κυριακή αξιολογήθηκαν 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στη Μονάδα ανέρχονται σε 35, 33 στην κλινική covid και 2 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Όσον αφορά την επιχείρηση «Ελευθερία» την τελευταία εβδομάδα (14 έως 19 Φεβρουαρίου) καταγράφηκε ο μικρότερος αριθμός του τρέχοντος μήνα, καθώς έγιναν 552 εμβολιασμοί.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα (7 έως 12 Φεβρουαρίου) είχαν γίνει 745 εμβολιασμοί, ενώ την πρώτη εβδομάδα του τρέχοντος μήνα 585.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 73χρονου στο Πεταλίδι: Ανατροπή με την εμπλοκή 23χρονης – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

355 κρούσματα κορονοϊού τη Δευτέρα στη Μεσσηνία – 18.094 μολύνσεις και 88 νέοι θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης