Έγκλημα στο Πεταλίδι: Χτύπησαν τον 73χρονο στο κεφάλι με «κάβουρα», τον στραγγάλισαν και στο τέλος έκλεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους

//

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές σχετικά με το έγκλημα στο Πεταλίδι με θύμα έναν 73χρονο άνδρα.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Όπως αναφέρουν άνδρες της αστυνομίας οι δράστες δολοφόνησαν τον 73χρονο με απίστευτη βαρβαρότητα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη τους, είχαν την ψυχραιμία να κλέψουν τον νεκρό άνδρα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι κατηγορούμενοι αρχικά χτύπησαν τον 73χρονο στο κεφάλι πολλές φορές με μεταλλικό εργαλείο (κάβουρα). Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος του ηλικιωμένου προήλθε από στραγγαλισμό που ακολούθησε. Συγκεκριμένα, ο ένας εκ τον συλληφθέντων, φέρεται να στραγγάλισε τον άτυχο άνδρα αμέσως μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες, διατηρώντας την ψυχραιμία τους παρά το αποτρόπαιο έγκλημα που είχαν διαρπάξει, αφαίρεσαν χρήματα, γεωργικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα, τα οποία είχε στην κατοχή του ο 73χρονος και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως έγινε γνωστό νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί ένας 68χρονος, ο 39χρονος γιος του, ο οποίος φέρεται να στραγγάλισε τον 73χρονο, και η 23χρονη νύφη του. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο δεύτερος γιος του 68χρονου και σύζυγος της 23χρονης. Πρόκειται για έναν 38χρονο, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχαν προσαχθεί στην αστυνομία ο 68χρονος και οι δύο γιοί του, οι οποίοι επιχείρησαν να «καλύψουν» την 23χρονη, καθώς δήλωναν ότι η ίδια δεν ήταν παρούσα στο έγκλημα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη στην Καλαμάτα – Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίσκεψη Μαντά σε αεροδρόμιο και υπ. Υποδομών: Φροντίζουμε για την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ